Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam,

Bire bir karşılama dedikleri böyle birşey olsa gerek.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/mh..._2008.pdf.html
    Teşekkürler üstadım...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• utopya
      Katılımcı
      • 26 Ekim 2008
      • 88

sayın simurg iyi akşamlar, PRKTE ile ilgili yorum mümkün mü? tşk...0.83 ten aldım...

Yorum

• tekin060
        Katılımcı
        • 06 Ekim 2008
        • 167

SİMURG Hocam,,EGYO nun genel kurulu ile ilgili haber gelmiş,,2 aralıkta tmsf ile,, kağıt bugün tavan açıldı yarında muhtemel tavan diye düşünüyorum,,Hocam bu haberle önümüzdeki haftada yol alır diye düşünüyorum,,yarın tavandan alış versem alabilirmiyim ne dersiniz?bir de düşüncelerinizi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler hocam

Yorum

• duhafe
          Katılımcı
          • 19 Nisan 2008
          • 112

tekino60

tekinbey gubrf fabrikasının bedelsişzi varmış girmek mi mantıklı girmemek mi gubrb çok ilgileniyorsunuz da size sormak istedim Simurg hoca kızmaz inşallah saygılar

Yorum

• duhafe
            Katılımcı
            • 19 Nisan 2008
            • 112

egyo

egyo haberleri doğru mu genel kurulga şirketin değeri ne olur

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              SİMURG Hocam,,EGYO nun genel kurulu ile ilgili haber gelmiş,,2 aralıkta tmsf ile,, kağıt bugün tavan açıldı yarında muhtemel tavan diye düşünüyorum,,Hocam bu haberle önümüzdeki haftada yol alır diye düşünüyorum,,yarın tavandan alış versem alabilirmiyim ne dersiniz?bir de düşüncelerinizi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler hocam
              Egyo ile ilgilenmiyorum açıkcası....teknik v
              s. bakmanın anlamı yok. ky nin uzak durması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın simurg iyi akşamlar, PRKTE ile ilgili yorum mümkün mü? tşk...0.83 ten aldım...
                6 günlük h.ortalaması 22 ve 14 günlük orlamaları aşağı kesmiş. Görüntü negatif açıkcası. 0.77 e kadar düşebilir.

Yorum

• utopya
                  Katılımcı
                  • 26 Ekim 2008
                  • 88

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  6 günlük h.ortalaması 22 ve 14 günlük orlamaları aşağı kesmiş. Görüntü negatif açıkcası. 0.77 e kadar düşebilir.
                  teşekkürler...

Yorum

• tekin060
                    Katılımcı
                    • 06 Ekim 2008
                    • 167

Sayin Duhafe'ye

Sayın DUHAFE GUBRF kağıdında CCI İNDİKATÖRÜ sat veriyor,,AROON GÖSTERGESİN DE SAT görüntüsü var,,bu gün 25 desteğin de tutunamaması ve aşağıya kırması,,iyi bir beklenti oluşturmadı,,bende 25 in kırıldığı noktada çıkış yaptım,,ilk destek noktası 21.90 da gözüküyor...güzel bir kar geleceği aşikar ama alım yerlerini iyi belirlemek gerktiği kanaatindeyim,,gerçi SİMURG HOCAM varken bize söyleyecek fazla şey düşmez,, SİMURG Hocam umarım yorumuma kızmazsınız,,saygılar

Yorum

• duhafe
                      Katılımcı
                      • 19 Nisan 2008
                      • 112

tekin060

yorumunuz için tşk.ankara ya geçerken sizi boluya beklerim ismail beye gideriz ne dersiniz

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Sayın DUHAFE GUBRF kağıdında CCI İNDİKATÖRÜ sat veriyor,,AROON GÖSTERGESİN DE SAT görüntüsü var,,bu gün 25 desteğin de tutunamaması ve aşağıya kırması,,iyi bir beklenti oluşturmadı,,bende 25 in kırıldığı noktada çıkış yaptım,,ilk destek noktası 21.90 da gözüküyor...güzel bir kar geleceği aşikar ama alım yerlerini iyi belirlemek gerktiği kanaatindeyim,,gerçi SİMURG HOCAM varken bize söyleyecek fazla şey düşmez,, SİMURG Hocam umarım yorumuma kızmazsınız,,saygılar
                        Bakış açılarına her zaman saygımız vardır....

Yorum

• tekin060
                          Katılımcı
                          • 06 Ekim 2008
                          • 167

SİMURG Hocam 21:21 itibariyle DOW -3.50 BU yarının (IMKB için) habercisi gibi,,hocam İŞC ilerleyen günlerde 3,26-3,36 bandına gelirse alım için mantıklı olurmu?4.50 lire gelmeden hareketine burdan başlamıştı,,sonuçta IMKB ye yön veren kağıtlar,,IMKB önümüzdeki günlerde toparlanma olasılığı nedir hocam?

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

SİMURG Hocam 21:21 itibariyle DOW -3.50 BU yarının (IMKB için) habercisi gibi,,hocam İŞC ilerleyen günlerde 3,26-3,36 bandına gelirse alım için mantıklı olurmu?4.50 lire gelmeden hareketine burdan başlamıştı,,sonuçta IMKB ye yön veren kağıtlar,,IMKB önümüzdeki günlerde toparlanma olasılığı nedir hocam?
                            endeks. için genel resimin aşağı olduğunu yazıp çiziyoruz her zaman. Sabah paritelerini ve asya piyasasını görmemiz lazım çünkü piyasada çok garp hareketler oluyor. Eğer usd/ytl paritesi 1.65 seviylerinde kalırsa bizim çok fazla düşeceğimiz sanmıyorum. 1.63-1.65 bölgesine düzeltme için dikkat çekmiştim. Bu görüşümde yanılmadım. Bu gölge 2. kopma noktası olabilir. ya aşağı ya yukarı. Benim sezgilerim şimdilik yukarı kopacak diyor...

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

grafiğiniz benden yorum yok...

Yorum

• mystry
                                Yeni üye
                                • 12 Kasım 2008
                                • 2

Merhaba hocam. ANHYT hakkında bir analiziniz var mıdır?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information