üstad ereğli için sermayeyi düşürmek için alım yapmayı düşünüyorum bu seviler nasıl sence 3.20 lerden düşünmüştüm ama kaçırdım alamadım bu seviler uygunmu dur alım için yoksa bekleyelimmi maliyet düşürmek istiyorumda o bakımdan bi yorum yparsan sevinirim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam günlük alım satım yaptığım için kağıtlar değişebiliyo o yüzden kusura bakmayın,,farklı senetlere geçtiğim için sizide yoruyoruz bunun da farkındayım
Garanti için bi yorum alabilirmiyim hocam,,IMKB'nin yükselişine oynadım,,eğer büyük düşüşler olmazsa 2.2x seviyelerden çıkış yapmayı düşündüm,,olmadı stop uygulayacaz,,
Yorum
-
DÜN AKŞAM SAATLERİNDE (21:59) HOCAMIN YANITI İÇİN TEŞEKKÜRLER TEKRAR.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBjkas: Alımlar zayıf kaldı. 1.28 kırlırsa 1.42 hedeflenebilir.Krtek:0.35 kırlırsa ilk direnci 0.41 seviyesinde. Muhtemelen bu fiyatı görecek.
Otkar: Senette sıkışma var. 7.80 direnci hacimli geçilirse bir patlama olabilir.Kırmazsa yatay bandda hareketlerine devam edecektir.
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. VE TİC A.Ş.
Son işlem fiyatı: 1,40 % 11,11
BÜYÜKSÜN HOCAM.
Yorum
-
0.61 seviyesi izlenmeli. bu seviye aşağı kırırlırsa uzak durun. Bu seviyede alımlar gelmeye başlarsa tepki için kısa vadeli pozisyon açılabilir.pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu an nakitteyim dyhol düşünüyorum bu seviyeler iyimi ne dersiniz .
Yorum
-
ihlas ev aletleri
ihlas ev aletleri bu seviyeden alınabilirmi 66 dan kapandı iki gündür yükselişte öneriniz nedir ben bu maden olayına inanıyorum
Yorum
-
Bugün deutsche Sec, 627 bin lot senet aldı. Siz yazdıysanız mutlaka izlemeye değer.14 günlük h.o. 4.62 den geçiyor. Bu direnci kırırarlarsa dediğiniz gibi 4.80 sonraki hedef olacaktır.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterENKAI 4,36 dan sonrası 4,80'e kadar gidebilir gibi duruyor üstad... ;)
Yorum
-
sizin de gününüz kutlu olsun.Saygılar...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad sendemi öğretmensin bende öğpretmenim matematik öğretmeniyim öğretmenler günün kutlu olsun üstad
Yorum
-
Yeter ki dostlara kazansın, bizler elimizden geldiğince yazıp çizmeye devam edeceğiz...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam günlük alım satım yaptığım için kağıtlar değişebiliyo o yüzden kusura bakmayın,,farklı senetlere geçtiğim için sizide yoruyoruz bunun da farkındayım
Garanti için bi yorum alabilirmiyim hocam,,IMKB'nin yükselişine oynadım,,eğer büyük düşüşler olmazsa 2.2x seviyelerden çıkış yapmayı düşündüm,,olmadı stop uygulayacaz,,
Garan' da bugün güzel para girişi vardı. 2.18 20 günlük h.o seviyesi bu direnci hacimli kırarsa kopabilir.Bu seviyleri aşmakta zorlanırsa düzeltme gelecektir.
Yorum
-
anlaşılan küçük yatırımcının çoğunluğu öğretmen. bende öğretmenim. hepimizim öğretmenler günü kutlu olsun."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Faydalı olabildikse ne mutlu bize. Büyüklük Allah'a mahsus....Bol ve bereketli kazançlar.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÜN AKŞAM SAATLERİNDE (21:59) HOCAMIN YANITI İÇİN TEŞEKKÜRLER TEKRAR.
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. VE TİC A.Ş.
Son işlem fiyatı: 1,40 % 11,11
BÜYÜKSÜN HOCAM.
Yorum
-
Eee ne yapsın öğretmenler, geçim zorlaşınca rızkını farklı yerlerde arıyor. Kimi esnaflık yapmaya çalışırken kimi de bizim gibi borsa arenasında. Allah sadece öğretmenin değil tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. Zor bir süreçten geçiyoruz...hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlaşılan küçük yatırımcının çoğunluğu öğretmen. bende öğretmenim. hepimizim öğretmenler günü kutlu olsun.
Yorum
-
-
3.76 üstünde tutunabilirse senet için iyi olacaktır. Bu seviye kırılırsa 3.66 desteğine sarkabilir. Hacim hareketleri izlenmeli.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam zahmet olmazsa halk bankı yorumlar msın?
Yorum
Yorum