Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Özelden gereği yapıyorum detan abidetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpool , sen bana kartını vermiş miydin? Sanırım verecektin unuttun. Bende telefonun yok.
Yorum
-
Kimisi raki der muhabbeti acar der..vahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Raki mizacli ickidir ve sert ickidir..
Bana gore hayata sert bir bakis gerektirir..
Bense nacizane hayata nacizane " fici bira" sertliginde bakabiliyorum..
Hem biraci diye bildigimiz almanlar ne demis;;
"Bier ist kein Alkohol"
Yani.. bira alkol degildir..
Hatta belki bircogumuz bilmez ama..almanyada fabrika icersinde otomattan bira alip atelyede "demlenerek" calisabilirsiniz...!!
Almanya biliyorsunuz dunyanin en guclu ekonomilerindendir...
Adamlar sarhos kafayla nasil yapiyor bu isi??...
Yorum
-
Yakışık kuzenimiz şehir dışında diye biliyorum. Cumartesi sanırım yanımızda olamayacak.pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler kuzen valla çok şükür bir sorun yok.. Detan abim candır..
Umarım tanışırsın sende kuzen, emme realist kuzenimde olsun o masada fondipsiz rakı mı içilir
Yorum
-
Kuzen bu sıkıntı büyütülecek bişi değil başkanım gereğini tatlı diliyle halleder.realist34 Nickli Üyeden AlıntıKuzu buradaki muhabbeti kıskanmış anlaşılan .. Daha önce de gaddarı attırmaya kalktı , Boğazına takıldı ..
Sn simurg size sesleniyorum buradan ..!
Bu forumda insanlar eşitmi değil mi ?
Yani kuzu ile ben aynı haklarımı sahibim ? Yoksa değilmiyim ?
Cevap verin lütfen ..
Olmadı quzunun üzerine makinist abiyi göndeririz bütün işleri ters gider
Yorum
-
Süreli ceza mı verilmiş yoksa süresiz başlanmış mı?realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam.. ilk önce krizgralli'yi attınız forumdan .. şimdide gaznan babayı atmışsınız..
kuzunun bir sözüyle forum üyelerini atıyormusunuz ?
Yorum
-
arkadaşlar konuyu tam bilmiyorum ama yasaklanmanın ne demek olduğunu bilirim.
doğru süüüleyeni dokus köyden kovarlar demiş atalarımıs,
konu köyden acılmışkene bi-ikide ben bişiiler yasayım dedim.yannış annaşılmasın benim feryadım palaya
BaLtaCı
kârda otur,zarardan cabuk cık...
Yorum
-
Detox abi hoş geldin..detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar..üzülerek söylemem gerekir ki bu haftasonu yemeğe katılamayacağım.. eşimin ortağı haftasonu olmayacakmış..bir elemanda rahatsız yani sabah 6 akşam 22.00 çaışmak zorunda kalacağım:(
Yemek olayını bilmiyordum..
Yorum
-
pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzen bu sıkıntı büyütülecek bişi değil başkanım gereğini tatlı diliyle halleder.
Olmadı quzunun üzerine makinist abiyi göndeririz bütün işleri ters gider

Yorum
-
ben de realistimrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu dallaması beni de attırsana bu forumdan ..
Tanıyan söylesin kuzuya bi zahmet
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar..üzülerek söylemem gerekir ki bu haftasonu yemeğe katılamayacağım.. eşimin ortağı haftasonu olmayacakmış..bir elemanda rahatsız yani sabah 6 akşam 22.00 çaışmak zorunda kalacağım:(
Olmadı bu!
Realist de yok; biz bu işi haftaya erteleyelim.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Krizgrali derhal buraya gelecek..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrizgralli Gaddar da birkaç gündür yok. O da mı yine yasaklandı acaba?
Adam saga sola kayiyor. Ama hakkaten hakeden yere kayiyor..
Forumdaki hickimseyi.. hatta karincayi uzmeyecek biri bence..
Yorum
-
Gelmezen haberin almaz tabi. Sen hatun peşinden bir türlü ayrilmiyorsun ki.pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDetox abi hoş geldin..
Yemek olayını bilmiyordum..
Bu cumartesi buluşmayı düşünüyoruz.
Yorum

Yorum