Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İnşallah zamanla emeline ulaşırsın saygıdeğer dostum. Rabbim gönlüne göre versin. Buradaki ve diğer köydeki değerli arkadaşların hem hisselerinde hemde hayatta başarılı ve kazanan sağlıklı sihhatli kişiler olmasını Rabbim nasip etsin.
teşekkür ederim..sizi özel uçakla getireceğim İstanbula zaten ben geleceğim yazın bir zamanında ama ne zamanı da orasını eşim bilir kendine ne zaman izin verecek bakalım?
Iyi geceler saygideger hemserim..
sagligina dikkat et.
Kendine iyi bak...
Rabbim bugünlerimizi aratmasın. İyiyim şükürler olsun. Bugünde hava çok güzeldi buralarda. Bende havayı değerlendireyim dedim motorumla iznik gölü kenarına kafa dinlemeye gittim. Güzel bir gün oldu.
teşekkür ederim..sizi özel uçakla getireceğim İstanbula zaten ben geleceğim yazın bir zamanında ama ne zamanı da orasını eşim bilir kendine ne zaman izin verecek bakalım?
Dünyaca ünlü gazeteciden şok iddia: "Suriye'deki kimyasal saldırıyı Erdoğan yaptırdı."
Dünyaca saygın gazeteci Seymour M. Hersh, London Review of Books sitesinde yayınlanan “The Red Line and the Rat Line” başlıklı makalesinde bu kez Türkiye’yi sarsacak bir iddia ortaya attı. Hersh, bu son derece kapsamlı makalesinde, bir ABD’li istihbaratçıya dayanarak Guta’daki kimyasal saldırının ardında Erdoğan hükümetinin olabileceğini ileri sürüyor.Bunun yanında, Obama yönetimiyle Erdoğan hükümetinin bir gizli yemeği ve yemekte Hikmet Fidan kaynaklı gerilim dikkat çekici.
Yorum