tyanali Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BB kendini çok akıllı zannediyor ama esas oyunların içinde olduğunu hala anlayabilmiş değil..Bütün ülkeyi uçurumdan aşşagı attığının farkında değil..zaten bundan sonra yapaliceke fazla birşey yok..nasılsa ötekileştirilenler ile ötekiler kendi aralarında yıllarca savaşırlar?! bilmem anlatabildim mi?if anything can't be fixed, it won't
-
selamlar sevgili detan...bugün yine arsa arayışımı vardı?detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam arkadaşlar, iyi geceler.if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
Umarım mutlu olurlar..sizden büyük kim vardetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün akşam eşimin yeğenine söz kesildi, oradaydık. Bugün biraz yürüyüş yaptık, biraz büyüklerimizi ziyaret ettik; tatil bitti.
şaka şaka...
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
aklıma Uğur Dündar ile Müjdat Gezen geldi birdendetox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmarım mutlu olurlar..sizden büyük kim var
şaka şaka...
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar sevgili detan...bugün yine arsa arayışımı vardı?
Selam sevgili arkadaşım. Senin sorunu görmeden neler yaptığımızı yazmıştım.
Arsa işi hep aklımda ama kolay değil. Hem güzel bir yer olsun hem keseye uygun olsun hem de imar durumu vs. uygun olsun...Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Valla niyeti bozuyor gibiyim detox. Mevcut birikimim yapmak istediğim iş için yeterli değil, biraz daha fazlasına ihtiyacım var. Hayalimi gerçekleştirebilmek için kısa zamanda çok para kazanmam lazım. Hisse senedi alıp satmayla bu parayı yapmak zor. Kısmen VOB'da kısmen forexde olmak üzere bir miktar parayı riske edip biraz daha fazla riskli işlemler yapmaya karar verdim gibi.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIyi geceler detan abi
şimdi farkettim sizi 
Selam realist kardeşim.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
en önemlisi alt yapı..gaz..elektrik..kanalizasyon..yani köye yakın olsun..şimdi birileri çıkar; biz oraya gaz.elektrik götürdük diye ya neysedetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam sevgili arkadaşım. Senin sorunu görmeden neler yaptığımızı yazmıştım.
Arsa işi hep aklımda ama kolay değil. Hem güzel bir yer olsun hem keseye uygun olsun hem de imar durumu vs. uygun olsun...
Yorum
-
Aman abi dikkat..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla niyeti bozuyor gibiyim detox. Mevcut birikimim yapmak istediğim iş için yeterli değil, biraz daha fazlasına ihtiyacım var. Hayalimi gerçekleştirebilmek için kısa zamanda çok para kazanmam lazım. Hisse senedi alıp satmayla bu parayı yapmak zor. Kısmen VOB'da kısmen forexde olmak üzere bir miktar parayı riske edip biraz daha fazla riskli işlemler yapmaya karar verdim gibi.
Yorum
-
doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz..ama kaldıraçlı sistem birikimide yok eder..hani bir söz ardı ..vezirde eder rezilde..ben geçen hafta rezil oldum..forexte kendimi hedgelememe rağmen..hatırlarsanız bundan epey önce söylemiştiniz..bütün oyun kaldıraçlı sistemlerde diye..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla niyeti bozuyor gibiyim detox. Mevcut birikimim yapmak istediğim iş için yeterli değil, biraz daha fazlasına ihtiyacım var. Hayalimi gerçekleştirebilmek için kısa zamanda çok para kazanmam lazım. Hisse senedi alıp satmayla bu parayı yapmak zor. Kısmen VOB'da kısmen forexde olmak üzere bir miktar parayı riske edip biraz daha fazla riskli işlemler yapmaya karar verdim gibi.if anything can't be fixed, it won't
Yorum
putin hayaletine karşı ananasçı hoca denklemine bakarsak hocayı vermek daha ucuza mal olur 
Yorum