Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrik ederim abim, ikide iki yapmışsın.
Teşekkür ederim.
Dün bekliyordum, bugün yaptılar. Gerçi her iki hissede de yukarı potansiyel var, günlük olarak değerlendirmiyorum ama ne zaman hareketleneceğini tahmin etmek yine de güzel. Belki bazı arkadaşların dikkatini çekmekte faydalı olur diye yazmıştım.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden AlıntıKAPANIŞ TAHMİNLERİ (Lütfen son tahmin listesini kopyala - yapıştır yapıp altına devam edelim) (Süre saat 16.00 da biter)
detan 74.331
detox : 74.122
ayhan53: 73.737,73
REİS 72.872
Başkanım yazı yazamıyoruz yeri götürmüşler
Teşekkür takdir onları da götürmüşler:(
Ulaeeeuuu
Yorum
-
Alıntı yapmadan yazı yazamıyoruzsüphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşkanım yazı yazamıyoruz yeri götürmüşler
Teşekkür takdir onları da götürmüşler:(
Ulaeeeuuu
Alla alla
Yorum
-
Vergi kaçakçısı
Hurriyet.com.tr ✔ @Hurriyet 1 saat
Follow
#Kılıçdaroğlu: "Vergi kaçakçısını öğrenmek istiyorsan, koluna 700 milyar liralık saati takan adama bakacaksın

Yorum
-
Burada yazan tüm dostlarımızı bekliyoruz abim. İstanbul'da olan dostlarımız davetlidir.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler cemil59.
Cumartesi günü seni de bekliyoruz.
Fon dip yapmaya bekliyoruz herkesi.
Yorum
-
Vergim de neymişayhan53 Nickli Üyeden Alıntıalıntı yapacan vergin benimkini düzeltti sizinki bozulmuş

soruda soruyosa
istanbulun plakası 34
borsanın ilk 3 harfi bor
2000 yılında doğan biri kaç yaşındadır sorusunun cevabıda 13

ben vergine yazayım durumu

:
Ormana vergi memuru gelmiş

Tilki ormanda nefes nefese koşuyormuş. Karşısına çıkan kaplumbağa- Tilki kardeş ne bu telaş ?-
'Ormana maliyeciler gelmiş' demiş tilki ' Şimdi birbakarlar bende kürk , hanımda kürk , çocuklarda kürk , dünyanın vergisini yazarlar... !
Bunu duyan kaplumbağa telaşla yürümeye başlamış . Onu telaşlı gören leylek - Hayrola kaplumbağa kardeş ne bu telaş ? diye sormuş-
'Maliyeciler ormanda' demiş kaplumbağa 'Bende ev hanımda ev çocuklarda ev ' yakalanırsak dünyanın vergisini alırlar !-
Leylekte hemen uçuşa geçmiş .Ağaçların üzerinden maymun seslenmiş -Leylek kardeş ne iş ?Bu ne acele -
Vergi memurları herkese ceza yazıyormuş , bizi bilirler her yaz göç ederiz. Bende yazlık ,hanımda yazlık , çocuklarda yazlık ,vergi borcundan batarız ...
Maymun bunu duyar duymaz bağırarak ağaçtan ağaca atlamaya başlamış. Biraz ilerledikten sonra durmuş.Kendi kendine ;
-İyide ben niye kaçıyorum ki ? demiş .
Benim kıçım açık , hanımın kıçı açık ,çocukların kıçı açık...
Yorum
-
Kaptan aklım hep orda .detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler cemil59.
Cumartesi günü seni de bekliyoruz.
geldiğim zaman İstanbul'da kalmam gerekir. kalacak şekilde ayarlayabildiğimde
ordayım.
Yorum
-
KAPANIŞ TAHMİNLERİ (Lütfen son tahmin listesini kopyala - yapıştır yapıp altına devam edelim) (Süre saat 16.00 da biter)
detan 74.331
detox : 74.122
ayhan53: 73.737,73
Artı: 72.900
REİS 72.872Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-
tebrikler reisREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90.750 maliyetli şortlarım yine kar yasmaya başladı..
2 gündür dow-dax ve eurusd de paladan biraz tırtıkladım...dow da biraz önce sl oldu:( gelecek oyunlara bakacağız artık..
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
radyolog 73489detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAPANIŞ TAHMİNLERİ (Lütfen son tahmin listesini kopyala - yapıştır yapıp altına devam edelim) (Süre saat 16.00 da biter)
detan 74.331DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sorun çözüldümü cemilcemil59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptan aklım hep orda .
geldiğim zaman İstanbul'da kalmam gerekir. kalacak şekilde ayarlayabildiğimde
ordayım.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum