Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kimseyle bir bağlantısı yok. Ben buraya ayhan başkanın davetiyle gelmeden önce orada yazıyordum. Çok az üyesi olan, sakin bir forum.
Bu forumdan oraya geçelim anlamında yanlış anlaşılmasın, yedek olarak kenarda dursun. Burada bir sıkıntı olursa gün olur lazım olur.
Başkan sitemizi çökertirse bir gün orada takılırız diye yani.
sen benim başıma gelenleri bilsen
yavaşlığa şükredersin
hosting şifrelerini siz bana verin ben biraz karıştırayım hemen çözülür şaka bir yana servis sağlayınızın bilgisayarında olmuştur hata..internetten yada forum yazılımından değildir..
her mesaj yazdığımda gönderebilmem için soru soruyo sistem
sorularda
istanbulun plakası
borsa nın ilk 3 hecesi
ve 2000 yılında doğan biri kaç yaşındadır
son soruyu bi türlü kabül etmiyo 14-15-16 hepsini denedim
rakamıda ayzıyıda kabül etmiyo
şöyle işten anlayan bi mod gelsede
Ben üye olurken de bu 2000 yılında doğan sorusunu sistem bana defalarca sormuştu. Bilemediniz deyince çok bozulmuştum ama bozuntuya vermedim..
"koskoca sistem vardır bir bildiği" diye düşündüm..
Sonra allahtan borsanın ilk üç harfini sordu da.. Üniversite mezunu olmama rağmen zar zor sınavı geçebildim..
Yorum