Cafe Borsa & Muhabbet

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • detan
    Tecrübeli
    • 31 Ekim 2013
    • 676

detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce eve geldim tam okuyamadım sayfaları, Salı günü balık avı yasağı başlıyor...bitmeden son birkaç rakı&balık yapalım diye düşündük, birazdan salatalara başlarım..şimdi hepinizin sağlığına kadehi kaldırıyorum

Afiyet olsun dostum.
    Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!

Yorum

• realist34
      Yasaklı
      • 04 Haziran 2013
      • 1354

HALİL REÇBER â€@HalilRecber 24 dk.
      Garanti Bankası ne durumda ? pic.twitter.com/eb5rTfGDJs

Yorum

• gazmanbaba
        Yasaklı
        • 16 Ocak 2014
        • 102

Yorum

• realist34
          Yasaklı
          • 04 Haziran 2013
          • 1354

CNN Türk ‏@cnnturkcom 1 sa.
          "Rakı içen öğretmenlere" bu kez Gezi incelemesi http://www.cnnturk.com/haber/turkiye...ezi-incelemesi … pic.twitter.com/VfMeSgAeGL

Yorum

• vahhun
            Çalışkan
            • 12 Ağustos 2013
            • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
              Çalışkan
              • 12 Ağustos 2013
              • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

Yorum

• alpbike
                  Kumarbaz
                  • 02 Kasım 2011
                  • 402

Offff, emekli olmak istedim bir an, sonra dur hele bir dedim kendime

Afiyet bal şeker olsun abim

Biraz önce eve geldim tam okuyamadım sayfaları, Salı günü balık avı yasağı başlıyor...bitmeden son birkaç rakı&balık yapalım diye düşündük, birazdan salatalara başlarım..şimdi hepinizin sağlığına kadehi kaldırıyorum
                  SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• che big
                    Katılımcı
                    • 09 Ekim 2012
                    • 142

ooh afiyet olsun
                    İnsanı yaratmak mı tanrının büyük hatasıydı;
                    tanrıyı yaratmak mı insanın büyük hatasıydı ?

Yorum

• realist34
                      Yasaklı
                      • 04 Haziran 2013
                      • 1354

10.04.2014 - 16:26
                      www.borsagundem.com

Osmancan Pehlivan, 2 milyon TL nominal tutarlı Bank Asya payının kaydı için MKK'ya başvurdu

Yorum

• vahhun
                        Çalışkan
                        • 12 Ağustos 2013
                        • 2846

Yorum

• vahhun
                          Çalışkan
                          • 12 Ağustos 2013
                          • 2846

Yorum

• anti panik
                            Yasaklı
                            • 25 Mart 2014
                            • 293

Ülke içinde bildiğimiz haberler dış basında çalkantıya yolaçmaya devam ediyor..

SPIEGEL 10.04.2014:

Türkiye'de yeni skandal: Bilal Erdoğan'ın vakfına gelen para dış ülkeden.
                            99.999.990 Dollar ın yakın doğudan geldiği tahmin ediliyor.
                            CHP bu paranın rüşvet olduğunu savunuyor ve kaynağının açıklanmasını talep ediyor.

Türgev vakfını Bilal Erdoğan yönetiyor. Başbakanın kızı Esra ise yönetim kurulunda görevli..

Yorum

• realist34
                              Yasaklı
                              • 04 Haziran 2013
                              • 1354

Giriş Saati: 10.04.2014 - 09:40
                              TTKOM, DYHOL: Rekabet Kurulu kararına göre, TFF’nin Digitürk’ün elinde olan lig yayın haklarını 2015-16-17 sezonları
                              için ihalesiz olarak uzatması halinde, bu hakları diğer platformlara da kiralaması gerekiyor. Turk Telekom, Dsmart
                              (Doğan Yayın Holding) ve Turkcell daha önce yayın hakları ve Digiturk’ün satışı ile ilgilenmişlerdi.
                              Turk Telekom için yayın haklarının alınmasının olası katkısını her ne kadar sayısal olarak hesaplayamasak da şirketin internet ve IPTv gelirlerini destekleyecek bir faktör olabileceği aşikar. Hatırlanacağı üzere, TTKOM Digiturk’ün satışı ile ilgilenmişti, fiyatın yüksek gelmesi sebebiyle vazgeçmişti.
                              Bu gelişme, daha önce yayın hakları ve Digiturk’un satışı ile ilgilenmiş olan DYHOL için de potansiyel olumlu bir haber
                              olarak görünüyor.

SAHOL, SASA’da bulunan %51 hissesini 62 milyon dolar karşılığında Tayland merkezli Indoroma Ventures şirketine satmak üzere anlaşmaya vardı. Şirketin tamamı için değerleme 122 milyon dolara işaret ederken SASA piyasada 119 milyon dolardan işlem görüyor. Bu işlemin piyasa fiyatından gerçekleşmesi nedeniyle SAHOL’a etkisinin nötr olduğunu düşünüyoruz.

DESPC hisse başına 0.2313682 TL brüt kar payını 27 Mayıs’ta dağıtacağını açıkladı. Bu dünkü kapanışla %12.4 temettü verimine denk gelmektedir. Beklentimiz 0.19TL brüt kar dağıtımı yönündeydi.

EKGYO: Özelleştirme idaresi, İstinye’deki 158 bin metrekare arazisinin tekrar ihale edileceğini ve ihaleye katılım için son günün 13 mayıs olduğunu açıkladı. Hatırlanacağı gibi ilk ihale 27 Şubat’ta yapılmış ve talep edilen yüksek fiyat nedeniyle katılan iki şirket de (Emlak Konut ve Fırat Boru) fiyat vermemişti

OYAK YATIRIM ARAŞTIRMA
                              http://www.borsagundem.com/hisse-one...75_p323130.htm

Yorum

• detox
                                Çalışkan
                                • 26 Ocak 2013
                                • 357

anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ülke içinde bildiğimiz haberler dış basında çalkantıya yolaçmaya devam ediyor..

SPIEGEL 10.04.2014:

Türkiye'de yeni skandal: Bilal Erdoğan'ın vakfına gelen para dış ülkeden.
                                99.999.990 Dollar ın yakın doğudan geldiği tahmin ediliyor.
                                CHP bu paranın rüşvet olduğunu savunuyor ve kaynağının açıklanmasını talep ediyor.

Türgev vakfını Bilal Erdoağn yönetiyor. Kzı Esra is yönetim kurulunda görevli..
                                örtülü ödenek ellerinde nasıl olsa..1 Milyar TL ye yakın karşiliği sorulamayan ödenek..rüşvete gerek yok
                                if anything can't be fixed, it won't

Yorum

Working...
                                X

Debug Information