Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
KAPANIŞ TAHMİNLERİ (Kapanmıştır)
apache64d; 73.555,55
detan 73.400
gücsüzkarınca;73.250
detox 73.035
anti panik 72.900
MAKİNİST 72.772
radyolog 72567
ayhan53: 72.369,31
alpbike: 72.204,021495
gazmanbaba 72266Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Yorum
-
gazmanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarada kaynamış unutmayın
Unutulmamak için "Kopyala - yapıştır - altına devam et...."
Şaka bir tarafa, böyle yapılırsa kolaylık oluyor. Zaman konusunda çok sıkıntısı olmayan arkadaşlardan ricamızdır.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer
Ak Parti Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazdı
Ordu Belediyesi CHP den AKP ye geçti..
Hemde tulum çıkardı AKP Ordu da
Ordulular ilk hedefiniz.......
Yorum
-
Şemsiyesiz hayat çok sıkıcı be abi....
Hergün para kazanmaktan sıkıldım, palada daha kimseyi inandıramamış yükselişe, yükseldikçe yükseliyor, offffffffffffffffff daraldım...
MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyvallah Che.....
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumun bağlı olduğu server yavaşlamış galiba???
Biraz önce bunu konuşuyorduk; bir sorun var gibi.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-

gücsüzkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖrtüsüz kadın perdesiz eve benzer
Ak Parti Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazdı"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
Biraz önce eve geldim tam okuyamadım sayfaları, Salı günü balık avı yasağı başlıyor...bitmeden son birkaç rakı&balık yapalım diye düşündük, birazdan salatalara başlarım..şimdi hepinizin sağlığına kadehi kaldırıyorumdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz önce bunu konuşuyorduk; bir sorun var gibi.
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz önce eve geldim tam okuyamadım sayfaları, Salı günü balık avı yasağı başlıyor...bitmeden son birkaç rakı&balık yapalım diye düşündük, birazdan salatalara başlarım..şimdi hepinizin sağlığına kadehi kaldırıyorum
Şimdiden afiyet olsun,yarasın...
Yorum
-
Afiyet olsun.

detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazdan salatalara başlarım..şimdi hepinizin sağlığına kadehi kaldırıyorum
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum

Yorum