işimiz allaha galdı memetim,dolarese köstüler, ++ gapı sokar pala yarın
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
ay ay ay hah hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bole bi gunde mutlu Adam yok yahu...dün alip, bu gün ele teslim...ama insanimiz mutsuz...hah hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
piyasa eyiden eyiye kelepceyi gordü...acelesi olacak...Amerikan mali kelepce...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yorum
-
Yorum
-
Ben de katilmaktan hah hah hah haaaaaaaaaa..krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw dolari ellemeyin...birakin yavas yavas dolsun...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Palanin ipiyle kuyuya inilmez.. ben dedim..
Yorum
-
Amerikan mali kelepce...
kurtar beni Putin...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...yok Putin bile Tape'liye el vermez...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
guzel insanlar...gocca tarraklilar...dualarinizi bekliorum...
Yorum
-
-
İki kazanan dostumu da kutlarım.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdetan 74.474
aok75 73.650
anti panik 73.400
yetkisiz 73.333
Artı 73.267
ayhan53; 73.073,73
detox : 73.035
chebig 72.999
gücsüzkarınca:72.850
alpbike: 72.669,31
radyolog 72456
hpsmj ; 72400
gazmanbaba 71.805
realist34 : 71.712
cemil59 : 71000
Borsa 72.428 kapattı.
2 birincimiz var, radyolog ve hpsmj.
İkisine de tebrikler...
Yorum
-
cabuk bana baskani bulun...cok acil tikkat edilmem gerekior...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yorum
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİki kazanan dostumu da kutlarım.
benim neyim eksik...ben de gutluorum...helal olsun...
Yorum
-
Gaddarim bu doların çıkacağı dolacağı yok ama sırf sen haksız çıkma deyu dolar çıksın istiyom...krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw dolari ellemeyin...birakin yavas yavas dolsun...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yorum
-
anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de katilmaktan hah hah hah haaaaaaaaaa..
Palanin ipiyle kuyuya inilmez.. ben dedim..
yaw niye ole solüosun...pala da bi hayvan sonucta...can havli...kelepce korkusu napcan...
Yorum
-
Eyvah, eyvah. Artık biri beni durdursun modu mu bu?krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercabuk bana baskani bulun...cok acil tikkat edilmem gerekior...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Yorum
-
İsrail Alamanya ile doğalgaz anlaşması yaptı mı Gaddarım? Yapınca haber ver hemen.
Putin o anlaşmayı parçalamak için arkasını Tayyipe dayayıp Alamanyaya girecek.
Amerika şu an Tayyipe ses çıkarmıyor. Putinin bu tuzağa düşmesini bekliyor.
Putin Alamanyaya dalınca, Amerika Tayyipi indirip Rusyaya arkadan dalacak.
Rusya Merkeli tokatlarken karadenizde çok güvendiği Tayyip Ağam Rusyanın sonunu getirmiş olacak.
Tayyip ağam son 4 yılda hangi ülkeye el attıysa batırdı, ağamda öyle bir negatif enerji var ki, bazen bu ağa dünyalı değil marslı deyom. Çok büyük adam bu ağam, dünya tarihinde eşi yok.
Acayip satranç oyunları oynanıyor dünyada.
Yorum
Yorum