Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Teşekkür ederim Kaptan..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen şeref misafiri olacağından ucu sana dokunmaz.
hayırlısı olur inşallah
Yorum
-
tv de bir haber...
Dicle nehrinde 3 mini HES yapılacakmış
Haber muhalif şekilde veriliyor....
Boğaz köprüsü yapmayalım...
Nükleere zaten karşıyız...
Termik santrallerede...
HES de yapmayalım...
Rüzgar gülleride çok ses yapıyormuş
hemde göz zevkimizi bozuyor..
Çevrecilik tamam da
nereye kaadar....
"Akılcı çevrecilik" diye bir kavram varmı acaba?
Yorum
-
hpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın detan inşallah düşünceniz gerçeğe dönüşür ve başarılı olursunuz. yolumuzda o tarafa düşer de uğrarız yanınıza..
bende iş kurma hayalim varda, franchise olayına mı yonelsem cok bilemedim. ankara da little ceaser in franchise lıgı biraz uygun gozukuyor su anda, ama işte daha araştırma aşamasındayım..
Kişisel olarak franchise yatırımlarına sıcak bakmıyorum. İpin ucu hep başka birilerinin elinde oluyor. Sözleşmeleri çok dikkatli incelemek ve çok düşünmek lazım.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
ösym nin hatası diyorsunuzsüphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm cevaplar mantıklı ve doğru
Soru soru değil
Iyi akşamlar
o da dogru
Yorum
-
cemil59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim Kaptan..
hayırlısı olur inşallah
Zaten sana balık rakı borcum var
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
-
hemşerim iyidir de, speği çok zalım...çok ocaklar söndürdü, 1 tanesi benim yakınım olmak üzere...detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSilveri tavan yapmadılar, bakalım karanlık odadan ne çıkacak?
Yorum
-
o kadar "maddi delil"e rağmen red vermişler...süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYSK Ankara kararını verdi
http://www.odatv.com/n.php?n=ysk-ank...rdi-0904141200
şaşırdım...
Yorum

Yorum