Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sonuçlar kısmındaki sayıları yukarıdan aşağıya incelediğinizde aralarında 10-12-14 şeklinde farklar göreceksiniz. 56 üzerine 16 eklediğinizde 72 bulunur. benim açıklamam bu. )))
Her satırda satırın toplamı karşıda yazan sonucun sırasıyla 2,5 /3/3,5/4/4,5 katı
Örneğin 4+4=20 4+4 =8 20 de 8 in 2,5 katı alt satır 3 katı öyle gidiyor
Gizli bir şey değil, forumdaki bazı arkadaşlar biliyor zaten. Turistik bir tesis açma düşüncem var.
sayın detan inşallah düşünceniz gerçeğe dönüşür ve başarılı olursunuz. yolumuzda o tarafa düşer de uğrarız yanınıza..
bende iş kurma hayalim varda, franchise olayına mı yonelsem cok bilemedim. ankara da little ceaser in franchise lıgı biraz uygun gozukuyor su anda, ama işte daha araştırma aşamasındayım..
sayın detan inşallah düşünceniz gerçeğe dönüşür ve başarılı olursunuz. yolumuzda o tarafa düşer de uğrarız yanınıza..
bende iş kurma hayalim varda, franchise olayına mı yonelsem cok bilemedim. ankara da little ceaser in franchise lıgı biraz uygun gozukuyor su anda, ama işte daha araştırma aşamasındayım..
Düşünce ve ön proje aşamasını geçip uygulama aşamasına geldim, yer bakıyorum. Tabii olanaklar ile gönülden geçeni bir araya getirmek kolay olmuyor. İnşallah gerçekleşir, sizi de misafir ederiz.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum