Cafe Borsa & Muhabbet

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • krizgralli
    Yasaklı
    • 18 Mayıs 2012
    • 231

realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaw ilk defa daschaksiz dana gorüorum...o da baskanin danasi...hah hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Yorum

• pool
      Yasaklı
      • 30 Eylül 2013
      • 298

Selam millet niydiyonuz la...

Gralım yine topiğin içinden geçmiş

Yorum

• realist34
        Yasaklı
        • 04 Haziran 2013
        • 1354

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yaw ilk defa daschaksiz dana gorüorum...o da baskanin danasi...hah hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
        oğlanın fen bilgisi ödevi için lazım olmuş.. başkan da bayramdan 2 gün önce alıvermiş tosunun dassaklarını..

Yorum

• krizgralli
          Yasaklı
          • 18 Mayıs 2012
          • 231

eyi...kismen kartel...
          bazi ürün/dizayn ve patent bazinda...

Yorum

• pool
            Yasaklı
            • 30 Eylül 2013
            • 298

Gralım sizin danalarınki hiç içine çekilmiyor herhalde

Abazalıhtan belçiqada hep dik dolaşıyorlar galiba

Belçükaya garısız gidilimez gayri

Yorum

• krizgralli
              Yasaklı
              • 18 Mayıs 2012
              • 231

pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ah hah ha hah nah naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa...

ülen sen cok nazik adamsin yahu...icinden gecmis ha...kusturdun beni ha...

Yorum

• aok75
                Yasaklı
                • 12 Temmuz 2013
                • 602

pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tutulamayan forvetimiz bizim.

Yorum

• krizgralli
                  Yasaklı
                  • 18 Mayıs 2012
                  • 231

selam pool...

baskanin daschaklari üzerine gonusuoduk...

sinci sen dersin ki...yav baska bi poh üzerine gonustunu gormedim ki...

bak sen dimeysin diye...kalbimi girmaysin diye...ben girdim...

Yorum

• pool
                    Yasaklı
                    • 30 Eylül 2013
                    • 298

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
                    ben kaçıyom
                    grala dikkat
                    Gralı dinden imandan çıkar patlıycak bomba gibi elline ver topiğin sonra ben kaçar

Adam içine çekilenin bile hesabını yapıyor dışardakilerin halini sen düşün

Olmaz başkan sensin önden sen gidecen kaçmah yok

Yorum

• krizgralli
                      Yasaklı
                      • 18 Mayıs 2012
                      • 231

ben kaçıyom
                      grala dikkat

dur dur beni de gotür...ne Zaman senden sonra ciksam pawyondan...icerde zopa yiorum...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

en eyi geceleriniz ossun...

Yorum

• krizgralli
                        Yasaklı
                        • 18 Mayıs 2012
                        • 231

bırakta o desin.

o soleyince ben küsüorum...onüncün...kalbim kirilior...

Yorum

• realist34
                          Yasaklı
                          • 04 Haziran 2013
                          • 1354

biyoloji desen anlayacam da fen bilgisinde ne yapacaz oğlan lisede
                          lisedeyken hoca bana ödev olarak dana gözü getir sınıfta da anlat dediydi.. zor bela kasaptan bi tane dana gözü buldum cebime koyup okulu götürdüydüm
                          ama dananın gözüne öyle bir odaklanmışım ki.. ne anlatacağım o kısma hiç hazırlanmamışım..
                          tahtaya çıktım.. arkadaşlar bu dana gözü dedim... millet bana baktı ben onlara.. sonra sınıfta bir kahkaha koptu.. hoca da otur sıfır dediydi...

Yorum

• tarık37
                            Yasaklı
                            • 07 Mayıs 2009
                            • 9126

Borsagundem.com’u susturmaya kimsenin gücü yetmez…
                            Bugüne kadar suç işleyerek para kazandınız, zaman zaman şantajla, rüşvetle işlerinizi yürüttünüz…
                            Ama o dönem bitti, artık hırsızlara borsada yer yok! Kimse bizi susturamaz…

Borsada küçük yatırımcının kanını emen çeteleri ortaya çıkarmak, işlerini bozmak bizim için hacca gitmek, oruç tutmak kadar farz.

Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısında dediği gibi: “Namuslular da namussuzlar kadar cesaretli olmalı!”

Ey borsayı yatırım holding çöplüğüne çeviren namussuzlar.
                            Ey 35 kuruşluk adamlar, vicdansızlar.
                            Ey patron koltuğunda oturup, yatırımcıyı soyma planları yapan manipülatörler.
                            Ey 40 yıllık şirketin içini boşaltan köylü kurnazları.
                            Ey yatırımcıyı dolandırıp 2 milyon dolarlık arabaya binenler.
                            Ey katakulli yaparak patronu olduğu şirketi halka açan bağımsız denetim şirketi sahipleri.
                            Ey ‘Yabancı ortak geliyor' diyerek hisse satan manipülatörlerin oyuncağı olmuş aristokrat geçinen patronlar.
                            Ey halka açık şirkete borsa dışındaki şirketini satarak yatırımcının ortağı olduğu şirketi hortumlayanlar.
                            Ey bu işlere aracılık eden profesörler, eski kamu çalışanları.
                            Ey şirketin binde birini ele geçirip yönetmeye çalışanlar, 5 milyona aldıkları şirketi 11 milyona halka açık şirkete satanlar.
                            Ey bankaların kredi kartı bile vermediği borç batağındayken, halka açık iki şirketi satın alan manipülatör.
                            Ey tabela şirketleri allayıp pullayıp halka açarak vurgun yapan çantacılar.
                            Ey finans merkezine bankalardan önce taşınan manipülatörler.
                            Ey dünyanın çeşitli ülkelerinde şubeler açarak naylon fatura kesip devletin leasing şirketlerini dolandıran kurnazlar.
                            Ey iki yıl önce oto yıkama yaparken bugün halka açık şirketin patronu olan piyonlar.
                            Ey masum gibi görünen ancak paranın ve şeytani duyguların esiri olmuş piyasa dolandırıcıları.
                            Ey borsada şirket alıp içini boşaltarak vurgun yapmak isteyen mafyamatikler.
                            Ey patron malı satıp da karşılığında komisyon olarak ev alanlar.
                            Ey borsadaki manipülasyonlara anasının, karısının ismini karıştıran ********ler.
                            Ey bedelli ve tahsisli sermaye artırımlarıyla 6 milyonluk şirketi 600 milyonluk şirkete çeviren dolandırıcılar çetesi.
                            Ey vatani görevini yapmamak için sahte çürük raporu almasına rağmen halı sahada röveşata yapan kanı bozuklar.
                            Ey devletten maaş alıp da geçmişte bunlara göz yumanlar.
                            Ey kolay yoldan para kazanmak için her şeyi mübah gören vicdansız suç makineleri.

GİDİN ARTIK, PİYASA SİZİ İSTEMİYOR.

Çünkü, son 5 yılda yatırımcı sayısının azalmasının sorumluları sizlersiniz. Ülkemizin geleceği olan sermaye piyasalarını kemire kemire bu hale getirdiniz.

Yeter artık, düşün küçük yatırımcının yakasından…

Allah’tan tecrübeli ve uzman kişilerden kurulan yeni SPK yönetimi, sizlerin klasik dolandırıcılık yöntemlerinizi çok iyi biliyor. Her gün yayınlanan yeni yönetmelikler, düzenlemeler, ilke kararları yavaş yavaş piyasa dolandırıcılarını saf dışı ediyor.

Ey suç işleyerek borsada para kazanan piyasa dolandırıcıları; bilin ki bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesaretli.

KORKUN!

http://www.borsagundem.com/orhan-pal...0y.htm#arkadas

Yorum

• pool
                              Yasaklı
                              • 30 Eylül 2013
                              • 298

selam pool...

baskanin daschaklari üzerine gonusuoduk...

sinci sen dersin ki...yav baska bi poh üzerine gonustunu gormedim ki...

bak sen dimeysin diye...kalbimi girmaysin diye...ben girdim...
                              Selam Gralım..

Gralım bu kıtlıhda belçikada iyi grallıh yapıyon ha

Yorum

• aok75
                                Yasaklı
                                • 12 Temmuz 2013
                                • 602

bu arada ne olduysa bugün 5 kişi birden foruma üye olmuş
                                Diğer köyde cezalar mı artıyor yoksa?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information