Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yoksa bugun dogum gununuz mu???realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaş 35 oldu .. Ne zaman, nasıl geçti bu 35 sene hiç anlamadım .. Ortalama ömür 70 sene desek , yarısını yemişiz ..
Bir de artik yas 35 yolun yarisi pek degil.. Su an ulkemizde erkekler 69 , kadinlar ortalama 71 yil omurleri var..
Ama bu her yil iyilesiyor.
Hatta Ertugrul Akbay' in "yas 75..." kitabi bile cikti..
Yorum
-
Seni seviyoruz emmi...
Sen bize dayımızın bir emanetisin..
Bir kusur ettik ise af ola.

tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuyruk acın fazla galiba

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
ben sizin yazdıklarınızdan,yazım tarzınızdan 45-50 sanıyordumrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaş 35 oldu .. Ne zaman, nasıl geçti bu 35 sene hiç anlamadım .. Ortalama ömür 70 sene desek , yarısını yemişiz ..
ne mutlu benden bile küçükmüşünüz..
nice 35 lere..
Yorum
-

gücsüzkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sizin yazdıklarınızdan,yazım tarzınızdan 45-50 sanıyordum
ne mutlu benden bile küçükmüşünüz..
nice 35 lere.."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde belediye başkanlığının Ak Parti'den CHP'ye geçmesinin ardından Ak Parti Gençlik Kolları'nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından CHP'ye yakın oldukları iddia edilen esnafın adı verilerek, partililerin bu iş yerlerinden alışveriş yapmaması çağrısı yapıldı
Arkadaşlar
cevabını çok merak ettiğim bir soru var?
cevap verirseniz çok sevinirim...
ama harbi...
Bugüne çalıştığınız kurumda...
özelde ise "solcu" veya "atatürkçü" bir çocuğu işe aldınız veya alınmasına sebeb oldunuz mu?
kamu kurumunda ise "solcu" veya "atatürkçü" bir arkadaşınızın terfisi için çaba sarf ettiniz mi?
Yorum
-
ama biz solcular
burnumuzdan kıl aldırmayız..
hepimiz bir karl marx,engels,mao yuzdur
Egolarımız o kadar şişiktir ki
İlk fırsatta diğer egosu şişik "solcuları" mikmek için elimizden geleni yaparız.
Arkadaşlar
gün birbirimize sırt çevirme günü değil
gün dava günü..
Ben İstanbul da biliyorum
Sırf İslami market diye
Km lerce yol tepip adamları kazansın diye
o marketten alışveriş yapıyorlar
Gelin birlik olalım
Yoksa .öte şemsiye girmek üzere..
Solcu veya Atartükçü gelenekten gelen insanların iş bulması için çaba sarf edelim..
Yorum
-
bozkırda amele olmanın utanç verici bir şey olduğunu söyleyen veya ima eden kimse olmadı kityanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbozkırda amele olmak, İngilize uşak olacak kadar utandırıcı değildir ;)
Yorum
-
yok doğum günüm değil.. sadece hayatın ne kadar kısa ve ne kadar da anlamsız bir mücadelenin içinde olduğumuza dikkat çekmek istedimanti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYoksa bugun dogum gununuz mu???
Bir de artik yas 35 yolun yarisi pek degil.. Su an ulkemizde erkekler 69 , kadinlar ortalama 71 yil omurleri var..
Ama bu her yil iyilesiyor.
Hatta Ertugrul Akbay' in "yas 75..." kitabi bile cikti..

Yorum

Yorum