Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
AKP'li Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, örf adetler gereği belediyede kadınları çalıştırmayacağını söyleyince AKP'li kadın meclis üyesi istifa etti.
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
AKP'li Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, örf adetler gereği belediyede kadınları çalıştırmayacağını söyleyince AKP'li kadın meclis üyesi istifa etti.
bi desene başşşgaannn
sen nerden geldin
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Banvt
borç batağında bir şirket...
ancak..
2,11 üzerinde kur farkı zararı yazıyor
doların düşmesi ile eli biraz rahatladı
ayrıca..
piknik mevsimine girdiğimiz için
mevsimsel hareket...
yıl başından beri..
gıda fiyatlarında genel bir yükseliş var
emin değilim ama..
gıda fiyatları enflasyonu genl enflasyondan yüksektir diye düşnüyorum...
gıda fiyatlarındaki artış
cirolara olumlu yansır...
örneğin tavuk eti yılbaşında 4-4,5-5 lira arasında gezinirken 6 liraya kadar çıktı
seni içeri atan...
içeride senelerce süründen...
cemeat...
kişisel kinin olabilir
anlarım...
intikamda almak isteyebilirsin
gayet insani bir davranış
hiç itrazım yok....
seni içeri tıkanları içeri tıkmak için
Tayyip le işbirliği yapmanada itrazım yok..
memlekette adalet olsa, o yukarıdaki twet'e atana binlerce tazminat davası açılırdı ama yok maalesef...3 yıldır eksik KEY ödemesini almak için mahkeme mahkeme gezeliyorum; alacağımın yarısını şimdiden verdim a.q...
seni içeri atan...
içeride senelerce süründen...
cemeat...
kişisel kinin olabilir
anlarım...
intikamda almak isteyebilirsin
gayet insani bir davranış
hiç itrazım yok....
seni içeri tıkanları içeri tıkmak için
Tayyip le işbirliği yapmanada itrazım yok..
ama sonrası bana uymaz Perinçek Abi....
Yerel seçimlerde de iktidar lehine çalıştılar.. Hapisten çıkarılmayı hakettiler yani..
Yorum