sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hep aynı bizt100 63-63,3 kuvvetli direnç geçemez geçerse 65 zaten son durak önce 55-58
sonra belki o 65 ve çok daha yukarıları endeksi..
Dolar 2,17-18 ler malum destek altı 2,15-2,05'e kadar heryer hep destek hesabı.. Potansiyel
2,34-2,40 hareketi ?
Altın 1320-1350 hatta 1390 civarı kadar satış fırsatı.. Alım değil, ortacı safe'ciysen, ..vs. sonperde33 bayım..
Yorum
-
Ayrıca; paritede de 1,38-40 anca uygun short denenebilinir,
1,40-41 ve üstü flat koşullu dönüşüne tekrar basmalı şeklinde.. Ve aşağıda
1,34-35'ler öncelikli 1,32 ve daha aşağılar trade kar-al zone.. Misal bizde de
1,30 dahil aşağı potansiyelli..
Dow-Dax pek dinleyemedim ancak onlarda da eminim; bu civarlar az altı az üstü ikili tepe
senaryolu önce tekrar bi derin düzeltme dümdüzeltme beklentili gibi..
Temel gerekçe "FED + siyasi seçim süreci", eksilen bedava paralar, içerde negatif kavga gürültü
klasik çoşkusuz mutsuz huzursuz sanduka hadiseleri.. vs..
Yorum
-
teminatları düşüreceklermi cidden düşerse her 1 adım yükseliş kaç tl kazanç veya zarar olacak kafam karıştıVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharamzade aç köpekler yiye yiye bitiremediler memleketi,bu kadar parayı nereye koyacaktınız,insanoğlu dünyanın kanseri
neyse ben de sahaya iniyorum,tribün baydı,kelle koltukta furuşacaaazzzzzzzzzzzzzzz 3 martta ucuzlasın teminat
şu sefil trabzonspora da uyuz oldum.....
74.000 endeksin bir önceki dip seviyeleri ve 75.000 kısa vadeli ortalamaların geçtği seviye olmak
üzere, 74.000 desteği üzerinde tutunma ve 75.000 üzerinde kapanış yaşanması durumunda dip
seviyelerde tutunma sağlandığı söylenebilir.oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
günaydın, palacan bugün, bungee-jumping'i, jumpsız olarak deneyebilir mi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Teminat 795 olmuşegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı isler
74400 4 te 1 lönk
Oran daha asşa haliyle
Yorum
-
Egelim dikkat et..spot açılışına göre bu endekste daha aşağıları var...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı isler
74400 4 te 1 lönkSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum