abdüllatif şener açıklama yapıyor ses kaydındaki ses başvekile aittir diyor vay be resmen chp ve MHP koalisyonuna hazırlanıyor memleket ralli olmalı o zaman borsada hehhehehehhe
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77700 cortönceden belliydi herşeyegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow-dax-sp bugün itibariynen sata-düzeltmeye girmiştir
burayı ayırırlarsaaa ne ala ayırmazlarsa bayır aşşa
gerisi hikaye
bu daha başlangıç diyelim
77700 cortlar 75800 filet filet filetto

abv
Yorum
-
Helal egelim ben de bu düşüşü bekliyordum ama sabah 78500 ü görürüz belki diye açmadıydım...yeri gelince 400-500 puanın hesabını yapmamak gerektiğine dair güzel ders oldu.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönceden belliydi herşey
gerisi hikaye
bu daha başlangıç diyelim
77700 cortlar 75800 filet filet filetto

abv
bu arada aşağıda daha yol uzun ama bugünlük bu kadar olailirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Spot açılışına bakılırsa daha da sakatlaştı durum.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHelal egelim ben de bu düşüşü bekliyordum ama sabah 78500 ü görürüz belki diye açmadıydım...yeri gelince 400-500 puanın hesabını yapmamak gerektiğine dair güzel ders oldu.
bu arada aşağıda daha yol uzun ama bugünlük bu kadar olailirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
75150 lönkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75500 lerden tepki yapsa 76 kusurlara ordan bida bassalara oynar ama bugünlük cort yeter gari lönk kovalar treyd içün
hayırlı işler
Yorum
-
var dahaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHelal egelim ben de bu düşüşü bekliyordum ama sabah 78500 ü görürüz belki diye açmadıydım...yeri gelince 400-500 puanın hesabını yapmamak gerektiğine dair güzel ders oldu.
bu arada aşağıda daha yol uzun ama bugünlük bu kadar olailir
dow-dax-sp de düşcek aynı böle 2-3 güne o ara buralarda aşşaları yoklar
Yorum
-
kim öldüde bastı bunlar.bilen beri gelsin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tape çıktı...doğruysa başbakan ogluna evdeki paraları sıfırla operasyon var dio...oğlan akşama kadar yüzlerce milyon dağıtıyor ama bitiremiyortaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim öldüde bastı bunlar.bilen beri gelsin.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
benim hesaba gönderseydi yardımcı olurdum.heheheporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertape çıktı...doğruysa başbakan ogluna evdeki paraları sıfırla operasyon var dio...oğlan akşama kadar yüzlerce milyon dağıtıyor ama bitiremiyor

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula hala pivot detseği üstünde ne işi var bunun.hehehetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
havale limiti yetersiz kalır o kadar para içintaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim hesaba gönderseydi yardımcı olurdum.hehehe

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum