poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
caymandaki yeterli olurdu.bende havaide yardımcı olurdum hurilerle.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
dün akşam yazdık ve izliyoruz. şu an teknik akaerte olmuş durumda.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik durumda kadar aldayız sistemde,entersan bir vade kapanışınamı yoksa isyt doğrultusundamı olacak kapanma bakalım görecez.olaki vade bu seviyelerde kapanırsa tüm işlemlerin pastada karşılıklı tuzak olarak kalacağı aşikar olacaktır.olaki düşündüğüm gibi yukarı kapanış gelirse artık pasta işi ciddiye alınmadan sadece sistem yönlü düşünmek daha ciddi mantıklı olacaktır.gerçi olması gerekende sistem yönlü olmasıda bakalım görecez.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
75300 den shortlar kapandı flat
flat devam flat
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Bunu pazar akşamı yazmıştım...Aslında pazartesi kapanışta short girecektim ama salı sabahı belki 78500 lerden çakarız diye çingenlik yapalım derken büyük kardan olduk:(poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermacd henüz aşağı kesmediği için piyasanın çok kısa sürede cok buyuk bir yukarı hareket yapması lazım...
77-78 lerde oyalanırsa cok pis düşüş başlar.
pazartesi bu yüzden son bir yukarı şansı verecegimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Şükürler olsun bugünleri de gördük.. 9 'ayı' geride kaldı tarihi kıyımın,
uzunca bir dönem bedava insider misali semirmiş yandaş genç boğalar
ve biat talimatlı ortak boğalar şu an ne durumda çok iyi bilir finans piyasaları..
...
Seçime geri sayım 73 bölgesi artık çok daha kolay yanar ve aşağı kırılır..
Görünen köy kılavuz istemez, ama bu vade ama 30-Mart'a kadar, 70 bin cepte yapar bu kırılım..
73-70 bandı son kale.. Savunulmaz, savunulamazsa dahası kıpkırmızı kurban bayramı inşallah..
Tipi, cismi, hali-ruhiyeti değişir memleketimizde herbişeyin evelallah..
Yorum
-
Keyborsa da herkes az çok borsa bilir elbet..
70 binleri kırarsak pek yakınlarda, bi film de orda biter en azından..
Başka bir filme geçeriz..
...
Kontrat 950 papelken komik oluyo bu rakamlar artık ama 116-7 yakarkende aynıydı..
Kader, kısmet borsası.., keser döner et döner sap döner gün gelir hesabı, napacaksın..)
Yorum
-
Diğer köye dün akşam yazdığımı buraya da koyayım...Bu bölgeden açılış gelmesi demek ya bugun de dar marjda takılması demek ya da güzel bir düşüş demektir.poritino Nickli Üyeden AlıntıBeyler yarın esaslı bir artı gapa ihtiyacımız var...aklınızda olsun spotu 300-400 puan artı gapla açar da aşağı salarsa bence direkt şelalenin hası gelebilir bu sefer. Kişisel görüşümdür. Stoplarınıza bağlı kalın.
Kurtulmamız spotta 75900 ve üzerinden gelebilecek açılışlara bağlı.
Buna istinaden sün açtığım longları değerine bakmadan kapıyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dünkü işlemlere bakılırsa taşınmada görülen işlemlerin karşılıklı geliştiği ve poz ayarlarının şişirme tekniğine dayandığı görülmektedir.bundan dolayı kurumları fazla dikkate almamak daha mantıklı gibi durmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Teb o kadar kontratı zarar yazmak için açmadı eğer kendi malı ise tezgah bence teb'teki mallar algı bozmak için bu arada herkez pori gibi kısa'ya yüklenirse diğer vadede keser bu kısalarıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
475 ten longa dödnümporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75425 shortSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum