Hayırlı işler cümleten esnaf
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vadelinin yeni dip göstermesi olumsuz olsada buraların dip olasığı olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
74600-75 bin aralığı dlagalanmada trend değişimi gibi durmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
çok sıkıştı bir yöne dalış olası gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bizden sona dax da başladı nihayetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow-dax-sp bugün itibariynen sata-düzeltmeye girmiştir
burayı ayırırlarsaaa ne ala ayırmazlarsa bayır aşşa
Yorum
-
75500 önemli.üstü ralli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
75150 den longlar flat
flat devam flat
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
haramzade aç köpekler yiye yiye bitiremediler memleketi,bu kadar parayı nereye koyacaktınız,insanoğlu dünyanın kanseri
neyse ben de sahaya iniyorum,tribün baydı,kelle koltukta furuşacaaazzzzzzzzzzzzzzz 3 martta ucuzlasın teminat
şu sefil trabzonspora da uyuz oldum.....
74.000 endeksin bir önceki dip seviyeleri ve 75.000 kısa vadeli ortalamaların geçtği seviye olmak
üzere, 74.000 desteği üzerinde tutunma ve 75.000 üzerinde kapanış yaşanması durumunda dip
seviyelerde tutunma sağlandığı söylenebilir.oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
günaydın beyler,
vadenin son günü,
bu günde flat kalacam,
tahminim 2 yada 3 K XU30'da artış bu gün için,
eğer bu olursa daha aşağı yolumuz var,
olmadı bir kaç K aşağı verirse, büyük ralliye çok az kaldı diye el ovuştururum.
pala aylık graflarda yatayı sevmez.
bir ay 10 k düş,
sonraki ay 8 K düş,
sonraki ay yatay kapa , olmaz. böyle düşüşlerin aylık bazda yavaşlayarak sönümlenmesi lazım diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

Yorum