madem oyle john williams diyorum asturias diyorum ben ...
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugün sppot 30 da ya 76400 ler gelecek ya da 77300-77400 ler....
kapanışta hangisine gelirsek ona göre karar veririzSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Üstadım hoşgeldin... seni daha sık buralarda görmek isteriz... sen bunu zaten yanlış hatırlamıyorsam vob 110 binlerdeyken yazmıştın... helal olsun vallaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepe.... vob 115000.....dip vob 65000....total 50000 puvan düşüş.....yazılı ve kayıtlı....düşüşün sonlarındayız.... 10000 puvan son düşüşe kademeli mala girin....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
arkadaşlar 10 ve 21 ho bile denenemiyorken burada trendden bahsetmek saçmalık olur.daha çok dalga geçerler burada.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yukardaki sisteme göre hala günlükte 78650 direncini korurken nasıl yukarı olacaz anlamış bile değilim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Eksperim seni burada görmek süper...Daha sık uğra.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepe.... vob 115000.....dip vob 65000....total 50000 puvan düşüş.....yazılı ve kayıtlı....düşüşün sonlarındayız.... 10000 puvan son düşüşe kademeli mala girin....
Bu arada benim vobda senaryoma ne dersin?
65 bin-->80 binler
58 bin-->90 binler
Sonraki yıllarda daha da çöküş....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
darokam düzeltmeler olabilir ama bugün en az 76 üstünden kapatır budaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertahvil 11,24 +1,26 bu oranla endeksin artı kalabilmesi çok zor... öğle sonrası düşüşün başlıyacağına inanıyorum...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sorma porim tahvilde gevşedi zaten... dün ne güzel işc nin 4 tabanında shortları veremedik.. neyse kısmet...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdarokam düzeltmeler olabilir ama bugün en az 76 üstünden kapatır buYASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
taka emmi,işte oralara gelirse kefereye levyeyi indirecez,cortçuları atar oralarda dün çok birikmiştirtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukardaki sisteme göre hala günlükte 78650 direncini korurken nasıl yukarı olacaz anlamış bile değilim.
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum