TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • paradigma
    Tecrübeli
    • 19 Haziran 2009
    • 1088

madem oyle john williams diyorum asturias diyorum ben ...
    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

cortçular havasını aldı,göstere göstere de veremezdi pala,yine endeksi mala bağladı,flat devam
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

longlarımla devam ediyorum...gün sonunda kaparım
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Bugün sppot 30 da ya 76400 ler gelecek ya da 77300-77400 ler....

kapanışta hangisine gelirsek ona göre karar veririz
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

tepe.... vob 115000.....dip vob 65000....total 50000 puvan düşüş.....yazılı ve kayıtlı....düşüşün sonlarındayız.... 10000 puvan son düşüşe kademeli mala girin....

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

tahvil 11,24 +1,26 bu oranla endeksin artı kalabilmesi çok zor... öğle sonrası düşüşün başlıyacağına inanıyorum...
              YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                tepe.... vob 115000.....dip vob 65000....total 50000 puvan düşüş.....yazılı ve kayıtlı....düşüşün sonlarındayız.... 10000 puvan son düşüşe kademeli mala girin....
                Üstadım hoşgeldin... seni daha sık buralarda görmek isteriz... sen bunu zaten yanlış hatırlamıyorsam vob 110 binlerdeyken yazmıştın... helal olsun valla
                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

arkadaşlar 10 ve 21 ho bile denenemiyorken burada trendden bahsetmek saçmalık olur.daha çok dalga geçerler burada.
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

5 35 yüksek ve düşüklerden oluşan bu sistemi daha öncede formül olarak vermiştim,en azından bu sistem direnci üstünde 3 günlük kapanışlar gelmeliki yön oluşabilsin.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

yukardaki sisteme göre hala günlükte 78650 direncini korurken nasıl yukarı olacaz anlamış bile değilim.

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

eksperim ne zaman geliyon ?
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Eksperim seni burada görmek süper...Daha sık uğra.

Bu arada benim vobda senaryoma ne dersin?

65 bin-->80 binler
                          58 bin-->90 binler

Sonraki yıllarda daha da çöküş....

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            tahvil 11,24 +1,26 bu oranla endeksin artı kalabilmesi çok zor... öğle sonrası düşüşün başlıyacağına inanıyorum...
                            darokam düzeltmeler olabilir ama bugün en az 76 üstünden kapatır bu

Yorum

• daroka
                              ......
                              • 24 Nisan 2009
                              • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              darokam düzeltmeler olabilir ama bugün en az 76 üstünden kapatır bu
                              sorma porim tahvilde gevşedi zaten... dün ne güzel işc nin 4 tabanında shortları veremedik.. neyse kısmet...

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                yukardaki sisteme göre hala günlükte 78650 direncini korurken nasıl yukarı olacaz anlamış bile değilim.
                                taka emmi,işte oralara gelirse kefereye levyeyi indirecez,cortçuları atar oralarda dün çok birikmiştir
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information