VIX100 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
74500-750 geçilmesi gereken.yoksa duman uzunlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
teminatlar 795 tl olmuş acaba nedendir.hangi dağda kurt öldüki.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73-117 bandından çıkıyoruz demek tevekkeli değil ortalamasıydı bandın 950tl, 95,000..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteminatlar 795 tl olmuş acaba nedendir.hangi dağda kurt öldüki.
...
Yada bi kutu paraya yine birileri tav etmiştir bunları, gider ayak daha bi kolayca iknâ edip ?? ))
Yorum
-
74450 filet.ne bu yahu.sıktı deyyus.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
74200 dende gelince 74300 mallı 4te2 long devam geceyeegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı isler
74400 4 te 1 lönk
zabanan az daha takviyeleriz
buralar dip kısasüreliğine bi yokarı atraksiyon yapcek 78-80 e
Yorum
-
75300 fletttttoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74200 dende gelince 74300 mallı 4te2 long devam geceye
zabanan az daha takviyeleriz
buralar dip kısasüreliğine bi yokarı atraksiyon yapcek 78-80 e
Eyi kar sabah sabah
Gevserse alırım geri
Dediğim gibi 78 e gider bu
Yorum
-
-
İki konserini izlemek kısmet oldu. Günde en az 5-6 saat çalıştığını söylediğinde çok şaşırmamıştım.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük usta,en iyi versiyonlardan biri,rest in peace
Yorum
az galdı
Yorum