TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şöyle görüyorum ağalar.. tutar tutmaz... şu anda yukarıdaki kırmızı çizgide sayılır.. gelen vade orda şu anda..

en son tepkinin kanal genişliği beyaz çizgi kadardı.. şu anda da beyaz kadar bu arada.

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

egeli aaabem...........

say....kiiiiiiiiiii..paralar.....akiüüürrrr.......

..................

10.55

dayanamiriiiimmmmmmmmmmmmm... say.....kiiiiii..........90.000............kısmen öpüp vedalaştım....
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        egeli aaabem...........

..................

10.55

dayanamiriiiimmmmmmmmmmmmm... say.....kiiiiii..........90.000............kısmen öpüp vedalaştım....
        hayırlı olsun üstadım
        sabah altın longladım aha anca filetledim
        yömiyeyi dorulttum 90000 dende lönk avradını kesen
        balık işi yarına kaldı da
        herşey nasip

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

hehehe yedi pala teknik calisti
          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
            Tecrübeli
            • 26 Kasım 2010
            • 1084

gecikmeli goruyom ekranlari 89800 gorulmus ysvas lem kacirmiyorlar hehehehe
            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Misafir

egelii bayım senin topic elbet, ancak kimse bırakmanı istemez, sağolsun thebaboli'de 1000. sayfada

cevaben ulaştı.. Balıktasın, arada pazarda yaparsın bol bol, sünnette tamam e burda herkes senin arkadaşın,

sende özlersin demedi deme.. Senin bura olabildiğince paylaşım yeri, inşallah en hayırlı bir kararını verirsin..
              ...
              Dünkü günlük zırvalardan açılan shortlar, parti parti 2000-3000 pts karlarla t.p. yapıldı.. Aynı miktar 1,5 iskender

long bu sefer güniçi trade amaçlı 898xx'ler ve 90,100'den, tamamı ort. yanlızca 525pts. yukarılarına t.p. emirleri

yazılı giderse yine yeniden flat..

Gold ilave long 1239'dan buda 1261'e yine g.t.c. yazılı dünkü gold reçetesine ilaveten..

Bu Cuma'dan önce gold 1270-80 leri zorladı zorladı yoksa mütevazice kalan karlar bizim diyip flatlemekte

fayda var gibi..

Hayırlı tradeler, iyi günler cemaat..

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                egelii bayım senin topic elbet, ancak kimse bırakmanı istemez, sağolsun thebaboli'de 1000. sayfada

cevaben ulaştı.. Balıktasın, arada pazarda yaparsın bol bol, sünnette tamam e burda herkes senin arkadaşın,

sende özlersin demedi deme.. Senin bura olabildiğince paylaşım yeri, inşallah en hayırlı bir kararını verirsin..
                ...
                Dünkü günlük zırvalardan açılan shortlar, parti parti 2000-3000 pts karlarla t.p. yapıldı.. Aynı miktar 1,5 iskender

long bu sefer güniçi trade amaçlı 898xx'ler ve 90,100'den, tamamı ort. yanlızca 525pts. yukarılarına t.p. emirleri

yazılı giderse yine yeniden flat..

Gold ilave long 1239'dan buda 1261'e yine g.t.c. yazılı dünkü gold reçetesine ilaveten..

Bu Cuma'dan önce gold 1270-80 leri zorladı zorladı yoksa mütevazice kalan karlar bizim diyip flatlemekte

fayda var gibi..

Hayırlı tradeler, iyi günler cemaat..
                cortlar iyi oldu sizin adınıza sevindim
                2 sefer altına bıleştim biri bu sabah güzel miş oda en azından çarpılmadığım tek yer oldu
                1300 leri görmesi lazım altının
                bu lönkleride 90600 de verip alttan bidaha açıp 92lerde veririm cumaya gadar diye açtım
                iyi günler

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  egeli aaabem...........
                  ..................
                  10.55
                  say..kiiiiiiiiiii....biraz..da.89.325.den.......ve dalaştım............
                  Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Misafir

Aynen 89,375'den de bi porsiyon ilave long, bunlarda 525 pts. yukarıya yazıldı..

Oldu duble iskender..

Hadi kızım gold göster kendini da..)

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

..............

Yorum

• Misafir

89225 bi porsiyon daha ilave long yazıldı gelirse bu da malum +525pts. yukarı tedavi amaçlı..

Yorum

• okut_val
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2009
                          • 1325

Selem arkadaşlar... haziranda zar zor 7000 puan zararı öıkarıp ufacık karlı çıktım pozda..
                          88.900 long denedim teper mi diye
                          '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• okut_val
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2009
                            • 1325

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Selem arkadaşlar... haziranda zar zor 7000 puan zararı öıkarıp ufacık karlı çıktım pozda..
                            88.900 long denedim teper mi diye
                            3 gündür izledim sadece piyasayı, Gezi olayı ve fed derken kötü oldu piyasalar. eskisi gibi artık hiçbirşey çalışmıyor para kazanmak zorlaştı.
                            O yüzden çok fazla yazmadım, çünkü çok karışık piyasalar hergün algıları değiştirip insan psikolojisini bozmaya başladı piyasa..
                            Terste kalan arkadaşlar varsa kontrat sayısını azaltıp öyle oynasınlar piyasalar normalleşinceye kadar... önemli olan teminatı korumak böyle piyasalarda

Yorum

• okut_val
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2009
                              • 1325

73.900 BİST de boşluk vardı onu kapadı.. onun için long denedim.
                              17.800 açık poz long için kötü ama hayırlısı bakalım

Yorum

• Misafir

88,675'den de az pilav long yakaladık cesurca, 89,200'den okuttuk bile tazeleri yine +525 tedavili..

Dışarılar epey toparladı, yukarı doğru yol boyu mayınlar döşeli, Bizt çıktıkça long t.p.'ler görevde..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information