''Niyet iyi akibet iyi...Niyet kötü akibet kötü''!!!!!
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yoldaki mayınlarımız yine çalışmış..
89,200'lerin devamına 89,750 tamamen ve 89,900 büyük çoğunluğu t.p yapmışız, neredeyse
hepsini alacakmışta son anda birkaç uzvunu kurtarmış sayalım )..
Kalan bugüne dair %50 civarı longları, yarın sabahtan yada güniçi olası en iyi yerlerden t.p.
yapmaya çalışıcaz artık..
Dow yarım gün bugün 8 p.m. kapanış, yarın ulusal bayramları ve piyasaları kapalı, arkadaşlar bizim
misal milli değerleri olan memleket.. Tahminim yalandanda olsa kötü sayılamayacak bir kapanış
yaparlar özellikle..
Yarın Dax'i girl ve Bizt başbaşayız.. O da epey sattı ve geri toparladı bugün..
Yani yarın hem Dax'da hem Bizt'de long'dan kaçış, take profit ve flat veya shortlama fırsatlı
bir son gün olabilir..
Nitekim Dow Cuma 3 günlük satışı bir arada yaparak gelecek haftaya ayı şenliklerine başlayabilir..
...
Hadi Sarıkız ortalık karışık zaten, sende az bi kıymetini daha göster bakalım yüzdün kuyruğuna geldin..
İyi akşamlar..
Yorum
-
............
Çıkış için argümanlar.....
1-ABD.....kötü kapamamış........
2-...............
Düşüş için argümanlar...
1-MISIR..............?????? soru işareti.......
2-ABD TAHVİLleri....az da olsa.çıkışta...........-................
3-.................Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
2- Tayyip Efendi 5 Temmuzda Gazzeye gidecek diyorlar...TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster............
Düşüş için argümanlar...
1-MISIR..............?????? soru işareti.......
2-................
Gazzeden sağ salim dönene kadar flat kalmak iyidir bence. Gelecek haftaya kadar tatil verdim kendime...
Yorum
-
yarın ABD.tatil...........
cuma............ABD....istihdam rakamları
cumartesi.pazar..................?????
şüpheli durumlar.çok..........
da.............
say....ki...aldım....da.........89.100 den..........uzun......dedik..........bakalım.tuta cak.mı...? (gelişmeler........soru işareti dolu........
))
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
selamlar.. hayırlı sabahlar.. hayırlı kazançlar cümleten...
ah be EKSPER aga.... sen boşladın buraları... öksüz kaldı topik... can suyu gitti... amma ayıp ettin... söyliyim...
diğer yazan çizen arkadaşlar kusura kalmayın.. elbette hepsi kıymetli... ancak durum da ortada... en azından feri sönmüş topiğin...
Yorum
-
aynen eksperim,
vicdansa yaptığın, uşaklar benim yüzünden zarara uğradı diye,
öyle bir şey yok haberin olsun...
açık ve net, kasabanın şerifine geri dön çağrısıdır...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selamlar, sabah erkenden 90,000-200-400-600 dünden kalan longlar 4 parça satış yazıldı..
Maalesef yarısı anca cepte, 90,400-600'ler öyle harbi mal gibi kaldı te oralarda..
Dışarılar hiç fena değil, dün kapanış + şu ana kadar gayet pozitif..
Sabredicez artık biraz günboyu, 90 bin üzeri tekrar denerse kalan emirleri kötüleştirip t.p. flat
veya reverse short düşünüyorum.. Buralardan ilave long maliyet iyileştirme vs. asla düşünmüyorum..
Gold 126x lara gelirse, good till cancel mensıl hikaye kalan longlarla vedalaşıp t.p. yapıcam..
Yorum
-
Ağustos vade dahilinde min. 83,000 öper bu dongoz Bizt diye düşünüyorum..
Hiçbişeye mecali kalmamış, nerde o bu bahar ki havası endamı??,
haftaya ne olacağı belirsiz ki Dow amcası daha 15 binli iyi günlerinde..
Olursa o da Dow'un 16 binine paçamı toparlarım belki edasında, ha olur ölme eşşeğim ölme..
Hayırlısıyla bugün şu az buçuk ucundan karlı dünden kalma longcuklardan bi kurtulalım bakalım,
gerisi kolay gözüküyo bu gidişle..
Yorum
-
parite 1,30 dan 1,29 altına geldi, Draghi etkisi ile.. ona rağmen öğlen gördüü zirveyi göremedi dolar.
Bizdede döviz sepeti eksiye geçti hala naz yapıyor bizim piyasa almak için... Bekliyorum long da vermiyor pala paramızı'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
89.100 ..den.........elboşaltıp................ say....ki..almışım.................
Yorum