93300 AGU VADE direnç
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
A.S. Okutum, Hayırlı Cumalar..okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam arkadaşlar.. Hayırlı cumalar...
Yorum
-
-
sebest piyasa....dolar.....mutad ay sonu düşüşünü...tamamladı....... çıkmaya başladı...... muhtemelen ilerleyen saatlerde...MB den sert bir satış yemezse.... günü...artıda..kapatabilir..........
doların...çıkışı....... borsadaki çıkışın...sonuna işaret edebilir..............
diye düşünüyorum...
say...ki...aldım....... zararda...değil...emmeeeee.... karları da....iyice törpülendi.....(86xxx lerde...çıkılsaydı.... 10.000 puan net..karlı idi... şimdi.... eklerle beraber....yolunmuş tavuk...gibi.......
) ) net hesap....uzlaşmada....belli olacak......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
daha son bir düşüp , vapir kazığı çakması lazım, altında
çok dar açılı bir V ile inip çıkacaz, o zaman long açmak mantıklı bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hiç anlamam müdür, eksper abimin dediği gibi ipnelik payı bu, onun hakkı,repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon verde önce kazık deyince kendim aklıma geldim ( nasıl oluyorsa).... Sende az değilsin bu işlerde rakamsal olarak V nin başlangıcı alt uzu neresidir ...ip ucu ver..( Aramızda kalır ;)
şu an eminim dünya üstünde tırnaklarını yiyip, elimdeki altınları satimmi satmıyimmi düşünerek ekrana bakan binler var, işte onlara bunu sattırtıp hızlıca yukarı gelme hareketi .
bu işlerin piri kuzu neticede., dip tepe avcılığı yapma, buralar güzel fiziksel almak için bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum