vade sonu gelmiş cört kovalanımı saten yaa..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Aşağıda en iyi yerlerden açtığımız longlardan %20 covered fileto 88' üstü,
%10 daha bekler hemen 88,400'de..
Altın poz double yaptık malesef, maliyet 125x küsürler, o kadar dayanmıştık az daha bulaşmasaydık
iyimiş, neyse bakalım buralardan bi pull back varmıdır?, şöyle poz azaltıp sakinleşmelik..
Yorum
-
Dün uyarmaya çalışmıştım ve altın şu dakkaya kadar 1233 gördüBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHacı bu altının geleceği parlak değil, ben bunu bilirim,
1210 menzilde bana göre, kimseyi etkilemiyim, buralarda kıvranması tamamen mallandırma stratejisi
hee alırlarmı alırlar ama sanmıyorum artık kimse ucuzdan alıp pahalıya satma telaşındaki bir piyasanın çıkışa geçmesini beklemesin derim
kimseye tavsiye değildir, ben altını orta vadede 900 dolarlara bekliyom bi tek bunu söyleyebilirim.
şuan 1236 seviyelerinde, çok oynak, çok tehlikeli ve riski yüksek
böyle zamanda tepkiye vs. oynamak çok riskli
ama tabi tepersede iyi kazandırır, lakin altını satmak daha mantıklıydı
artık kısa vadede ne olur kestirmek çok güç zatenEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Altını dahada düşüreceklerinin bir diğer işareti japon borsasını geçenlerde bastılar aşağıya
likiditenin dünyada en bol olduğu bölgenin borsasını verdilerki, para çıkışları sert olmasın yaşanmasın
yaşanmaması imkansız tabide şimdi altını vermelerinden anlıyorum
yoksa bu altın düşüşü fonları çok etkilemekte, direk borsalara sert satışı tetiklerdi, bunu biraz önlediler
mesela bizdede ani düşüş bunu azbiraz sağladı, yoksa ne varsa herkes satardı
şimdi sadece ve sadece alıcıyı doyurarak düşüyor borsalar
bu iş böyle.
değilse çok büyük kiriz gibi olurdu.
yinede aşağı kalır yanı olmayacak ya neyse bakalım.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Altın kritik yerlere indi, 1224,23 yaktı
1225 altı kritik artık, 1210 gibi yani tam rakam değil bu 1210+-15 dolar civarından toparlandı toparlandı
değilse sürpriz yapacak ve son hızla orta vadeli bir dip için aşağılara kayacak
ben diyim 1100-1150 arası siz deyin 1050-1100 arası
artık seyredip göreceğiz.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Tpiğe gönderiyi çift yapmayı nasıl beceriyorum anlamdım gitti
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
bu arada vobda sayımı tekrar güncelledim saatlik grafta sayımım budur
88 bin altı tekrar çalkalamaya ve y daldalgası için ed mi yapacak yoksa yukar ne kadar fırlayacak bilinmez, oluşacak dalgaların etiketini senaryoladım
kimseye tavsiye değildir
lakin py epey kafa yormakta ve sanki aşağı 5. dalga var izlenimi vermektedir, bakalım hangisini tercih edecek puhahah
Yorum
-
çifter çifter gönderdiğimden bu gönderiyi dolduracak geyik bulamadım kusura kalmayın artık
silemiyozda yaw ne iştir ?
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88200 cort

88.350...say.ki..ek.....cort... bir gıdım.........cık......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88200 cort

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88.350...say.ki..ek.....cort... bir gıdım.........cık......
89.300 ağustos vade.... say...ki...cooorttt...bir...gıdımcıııkkkk......TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilkele egelii aabem.............
düşecekleeeee

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum

Yorum