guzum derki 50 dolarda bir al çık.. ona istinaden ilk long 1250 ise 1300 de son malı alıp çıkayruz ordan sonrası için mikrofonlar kuzu agamda
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lütfen okuyunuz..Ess geçmeyin.
Yorum
-
baboli gelir, öbür taraftada yohh zahir,
skonun paraları kumlarda güneşte yiyodur şimdi
gün gelecek eksper abimde gelecek.
burayı soluyan başka yerin atmosferinde yapamaz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ufuk hocam güzel bir genel kültür yazısı olmuş,uufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yaşananlar büyük türkiyenin doğum sancıları, cok fazla takılma bunlara,
önümüzdek bi kac sene geri gidecegiz medeniyet olarak, bu bir gerçek,
hatta yumuşatayım öyle düşünüyorum.
hitleri almanyanın tarih sahnesinden çıkaralım, zamanda yolculuk yapalım hitler çocukken öldü diyelim.
bu gün almanyanın yerinde sana yemin edebilirim bu günkü almanyanın yerinde polonyadan beter bir ülke bulurdun, yada ülkecikler.
neden?
bu gün almanya sanayisini tamamen hitler denen lavuğa borçludur.
adam bir ulusu motive etmiş, verdiği gazla adamlar bu savaşa hazırlanmış yıllarca,
bilim adamlarına savaştan önce ve savaşta hep daha iyisini bulmak yapmak geliştirmek için yönlendirmiş.
bilime çok fazla önem vermiş,seri üretimli savaş makinelerinin yapımına
hatta savaşın son yıllarında ,
alman semalarında uçan müttefik uçakları yanından vınnn diye geçen alman jetlerini rapor etmişler, bunlara silah takabilecek vadesi olsaydı , senin sahilde tüfenkle balonları vurduğun gibi, müttefik uçaklarını patlacaktı bu jetler.
bu bilim adamlarının alayına amerika çöktü zahir savaş sonrasında.
savaş bitti yenildiler, bu tüm mühendisler , ustalar cephedemi savaşıyordu , hepsi almanya merkezdeydi, ırgatları bizden aldılar ve bu günkü bmw vw mersedes ve sanayinin bel kemiğinde kullanılan bir makineleri ve markaları yaptılar.
demek istediğim,yıkım olmadan eskisindende öte bir şahlanış hiç bir zaman olamaz.
aman o gocuncak , aman öbürünü gücendirmeyim , bu zihniyetle halk bir yere varmaz.
dibine kadar inanç gerekir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Tatildeydim Egelim. Bir müddet yazıcı değil izleyicinim. Herkese hayırlı ve bol kazançlar.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabolim i gören beri geleI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
günaydın beyler,
bu sabah yağmur var istanbulda, ellerim kaşınıyor poza girmek için bilinmez niye.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
babolim gezinme buralarda,
açık büfede bişi bırakmazlar yedirmezler ona göre
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterufuk hocam güzel bir genel kültür yazısı olmuş,
bu yaşananlar büyük türkiyenin doğum sancıları, cok fazla takılma bunlara,
önümüzdek bi kac sene geri gidecegiz medeniyet olarak, bu bir gerçek,
hatta yumuşatayım öyle düşünüyorum.
hitleri almanyanın tarih sahnesinden çıkaralım, zamanda yolculuk yapalım hitler çocukken öldü diyelim.
bu gün almanyanın yerinde sana yemin edebilirim bu günkü almanyanın yerinde polonyadan beter bir ülke bulurdun, yada ülkecikler.
neden?
bu gün almanya sanayisini tamamen hitler denen lavuğa borçludur.
adam bir ulusu motive etmiş, verdiği gazla adamlar bu savaşa hazırlanmış yıllarca,
bilim adamlarına savaştan önce ve savaşta hep daha iyisini bulmak yapmak geliştirmek için yönlendirmiş.
bilime çok fazla önem vermiş,seri üretimli savaş makinelerinin yapımına
hatta savaşın son yıllarında ,
alman semalarında uçan müttefik uçakları yanından vınnn diye geçen alman jetlerini rapor etmişler, bunlara silah takabilecek vadesi olsaydı , senin sahilde tüfenkle balonları vurduğun gibi, müttefik uçaklarını patlacaktı bu jetler.
bu bilim adamlarının alayına amerika çöktü zahir savaş sonrasında.
savaş bitti yenildiler, bu tüm mühendisler , ustalar cephedemi savaşıyordu , hepsi almanya merkezdeydi, ırgatları bizden aldılar ve bu günkü bmw vw mersedes ve sanayinin bel kemiğinde kullanılan bir makineleri ve markaları yaptılar.
demek istediğim,yıkım olmadan eskisindende öte bir şahlanış hiç bir zaman olamaz.
aman o gocuncak , aman öbürünü gücendirmeyim , bu zihniyetle halk bir yere varmaz.
dibine kadar inanç gerekir.
Bilim tarihini incelerseniz özellikle 19 ve 20. yüzyılları, fizik ve kimya dalındaki gelişmelere bakarsanız bunlara kaç Almanın katkı yaptığını görebilirsiniz, bu yüzden Hitler denen lavuk (bu konuda sizinle hemfikirim) olmasaydı bile Almanya'nın bir Polonya gibi olması imkansızdı, yetişmiş insan kalitesi Polonya'dan fersah fersah ileriydi, hatta şunu söyleyeyim bu lavuk daha 1941'de Ruslara saldırmasaydı ve ittifakı savaş bitimine kadar devam ettirseydi şimdi bambaşka bir dünyada yaşıyor olurduk....
Yorum
-
Sn. Permanent,Permanent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. BEéLLrock ortalama biraz yukarda kalmış onsta. Bu poz ayarlamasını mc yemeden nasıl yapıyorsunuz? Forekse yabancıyım öğrenmek amaçlı merak ettim.
Teşekkür ederim.
Çok özen gösteremedim ancak yinede kabaca 16 kontrat toplam marjin ana parayı TMI da ayırıp, 3-4
kontrat long açma planıyla işleme başladım.. Hızlı düşüş olursa ayırdığım 16'lık ana paraya 4-5 kontratlık daha ilave yaparak toplam 20-21 initial marjlık kapasiteye çıkarken, düşüşte 1190'a kadar max. 7 poza çıkarak long ort. iyileştirmem gerekir diye düşündüm..
Tam bu esnalarda Perşembe günü gold kontrat fiyatları %10-15 gibi arttırılınca güya bu sabaha o ilaveyi de ilgi TMI hesabıma yönlendirme şartıyla alımlarımı Cuma'dan tamamladım..
Ancak yeni ortalamam 1232'nin üzerinde Cuma kapanış olunca, bu sabahki aktarmayı iptal bile ettim.. Bugün 1243,5-47,5-51-55 'e long cover t.p. ler işlemde, bunlar oldukça poz azalarak umarım kalan 3 poz.la az yukarı daha beklentim devam.. Bist çok yordu bu aralar, altınla hasarsız az karla trade yapıp Bist'te fırsat bekliyorum aslında..
Yön ve trend algısı çok önemli ancak para yönetimi ve pozlara giriş-çıkış diğer bir en önemli boyutu trade'in, bende önemsiyorum ve size katılıyorum bu hususta..
Kolay gelsin, selamlar saygılar bayım..
Yorum
Yorum