Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hayırlı olsun üstadım
sabah altın longladım aha anca filetledim
yömiyeyi dorulttum 90000 dende lönk avradını kesen
balık işi yarına kaldı da
herşey nasip
egelii bayım senin topic elbet, ancak kimse bırakmanı istemez, sağolsun thebaboli'de 1000. sayfada
cevaben ulaştı.. Balıktasın, arada pazarda yaparsın bol bol, sünnette tamam e burda herkes senin arkadaşın,
sende özlersin demedi deme.. Senin bura olabildiğince paylaşım yeri, inşallah en hayırlı bir kararını verirsin..
...
Dünkü günlük zırvalardan açılan shortlar, parti parti 2000-3000 pts karlarla t.p. yapıldı.. Aynı miktar 1,5 iskender
long bu sefer güniçi trade amaçlı 898xx'ler ve 90,100'den, tamamı ort. yanlızca 525pts. yukarılarına t.p. emirleri
yazılı giderse yine yeniden flat..
Gold ilave long 1239'dan buda 1261'e yine g.t.c. yazılı dünkü gold reçetesine ilaveten..
Bu Cuma'dan önce gold 1270-80 leri zorladı zorladı yoksa mütevazice kalan karlar bizim diyip flatlemekte
egelii bayım senin topic elbet, ancak kimse bırakmanı istemez, sağolsun thebaboli'de 1000. sayfada
cevaben ulaştı.. Balıktasın, arada pazarda yaparsın bol bol, sünnette tamam e burda herkes senin arkadaşın,
sende özlersin demedi deme.. Senin bura olabildiğince paylaşım yeri, inşallah en hayırlı bir kararını verirsin..
...
Dünkü günlük zırvalardan açılan shortlar, parti parti 2000-3000 pts karlarla t.p. yapıldı.. Aynı miktar 1,5 iskender
long bu sefer güniçi trade amaçlı 898xx'ler ve 90,100'den, tamamı ort. yanlızca 525pts. yukarılarına t.p. emirleri
yazılı giderse yine yeniden flat..
Gold ilave long 1239'dan buda 1261'e yine g.t.c. yazılı dünkü gold reçetesine ilaveten..
Bu Cuma'dan önce gold 1270-80 leri zorladı zorladı yoksa mütevazice kalan karlar bizim diyip flatlemekte
fayda var gibi..
Hayırlı tradeler, iyi günler cemaat..
cortlar iyi oldu sizin adınıza sevindim
2 sefer altına bıleştim biri bu sabah güzel miş oda en azından çarpılmadığım tek yer oldu
1300 leri görmesi lazım altının
bu lönkleride 90600 de verip alttan bidaha açıp 92lerde veririm cumaya gadar diye açtım
iyi günler
Selem arkadaşlar... haziranda zar zor 7000 puan zararı öıkarıp ufacık karlı çıktım pozda..
88.900 long denedim teper mi diye
3 gündür izledim sadece piyasayı, Gezi olayı ve fed derken kötü oldu piyasalar. eskisi gibi artık hiçbirşey çalışmıyor para kazanmak zorlaştı.
O yüzden çok fazla yazmadım, çünkü çok karışık piyasalar hergün algıları değiştirip insan psikolojisini bozmaya başladı piyasa..
Terste kalan arkadaşlar varsa kontrat sayısını azaltıp öyle oynasınlar piyasalar normalleşinceye kadar... önemli olan teminatı korumak böyle piyasalarda
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum