TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kani
    Tecrübeli
    • 26 Kasım 2010
    • 1084

975 altı olmadıkça uzun devam eder
    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• nedim972
      Yeni Üye
      • 04 Ağustos 2012
      • 49

vallaha tek başına iş yatırım ve citi yapıyorsa bu işi helal olsun demekten başka bişey diyemiyorum.. hem spotu hem vobu can siparane savunuyorlar...

Yorum

• thebaboli
        Sistemli Borsacı
        • 06 Temmuz 2012
        • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
        Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Bull Market
          Tecrübeli
          • 23 Mayıs 2007
          • 597

Burada tepe oluşumu için yatayda epey 110 bin 113 bin gider gider gelirler

tepelere bakın genelde sivri değildir.

kimseye tavsiye değildir.
          Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            90.000 u100 ün üzerine doğru bir atak yapar mı acabaa..

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

O yazını Cuma kapanışında Cuma kapanışı için yazmamışmıydın? Acaba bugün "olması" gereken gibi bir gün olsaydıda o rakam yanmamış olsaydıda alıntılar mıydın?

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

bundan sooora poz yazmayacam,pala ve işbirlikçileri burayı okiirrr,diceksin senin 3-5 kontratınla mı uuraşıyor?sürü 3-5 3-5 vuruyo zaten,seve seve düşeceksin
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Bull Market
                  Tecrübeli
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 597

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bundan sooora poz yazmayacam,pala ve işbirlikçileri burayı okiirrr,diceksin senin 3-5 kontratınla mı uuraşıyor?sürü 3-5 3-5 vuruyo zaten,seve seve düşeceksin
                  sen yazmasanda onlar senin pozunu bilir görür meselemi elektronik piyasada yani.
                  Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    O yazını Cuma kapanışında Cuma kapanışı için yazmamışmıydın? Acaba bugün "olması" gereken gibi bir gün olsaydıda o rakam yanmamış olsaydıda alıntılar mıydın?
                    Farketmez ki..cuma kapanışı yaptı yapmadı..60 dk lık macd bağırıyordu..

Siz nasıl VOB oynuyorsunuz ki anlamadım zaten..Teknik falan bakıyoruz diyorunuz da..

Sizin iş inata dönmüş..Siz vob yapmıyorsunuz ki..İddia peşindesiniz..Düşecek de düşecek.

Vobcu al ver cidir..89300 lerde idi endeks bunu yazarken Hatta 89000 altında cuma artı kapar diyerekten yönün yukarısı olduğunu yazdım..Ha bir gün sonra gerçekleşti..(üstelik hafta sonki olaylara ve - 0.25 lerdeki futurelere rağmen)

Portföyün yüzde 10 unu geçirmem vobda.O da ayrı konu..
                    Çok çok az bir değerle oynuyorum itiraf edim..Amaç heyecan..Ben hisseciyim..Vobdaki bulunuş amacım yön tesbiti konusunda bilgimi test etmek ve heyecan..
                    60 dk macd ler önemli..

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

cumadan 110550 lönkler
                      111000 den filetttttıo
                      gene patakladım palayı huyum gurusun avradını kesen

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

111400 e yazdığım cortları şuan itibariynen 111200 e çektim
                        değişiklik olusa yazarım

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Ha şimdi de 60 dk lıkl lardaki OBO benzeri şey canımı sıkıyor..

abd futurelerde -0.34 ü bulmuş..

107 108 binlerde bolinger yükselen kanalın orta bandı (günlük grafik) ile öpüşebilir..

Bolinger orta bandı (günlük lerde) kırarsa sağlam şelale beklenebilir..

Ama Ana trend yukarı olduğu için düşüşlerde hiç emin olamıyorum açıkcası..

Aldılar mı çok pis alıyorlar..

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1922

Ana trend yukarı olduğu için 60 dk lık macd lerde yukarı yönde kesmeleri kovalıyorum..0 ın altındaki kesişler daha da güzel tabi..
                            Mesela yukarıdaki grafikte 110.000 lerde macd sat vermiş..Aşağı yönde kesişe hazırlanıyor...Oradan short açsa idin macd deki o kadar düşüşe rağmen anca patas olabiliyordun

Trend in yukarı olduğunu en ana belirtisi bu gibi detaylardır..Normalde aşşa yönde olsa trend o noktadan açıkacak short a bu macd düşüşün en az 3000-4000 puan verir..

Yorum

• only
                              Yeni Üye
                              • 10 Eylül 2011
                              • 53

Sn gundwane,

bu yazdığınız prensiplere göre hareket edip şu zaman aralığında % şu kadar kar/zarar ettim gibi bir rakam verebilirmisiniz ?

Yorum

• thebaboli
                                Sistemli Borsacı
                                • 06 Temmuz 2012
                                • 843

Farketmez ki..cuma kapanışı yaptı yapmadı..60 dk lık macd bağırıyordu..

Siz nasıl VOB oynuyorsunuz ki anlamadım zaten..Teknik falan bakıyoruz diyorunuz da..

Sizin iş inata dönmüş..Siz vob yapmıyorsunuz ki..İddia peşindesiniz..Düşecek de düşecek.

Vobcu al ver cidir..89300 lerde idi endeks bunu yazarken Hatta 89000 altında cuma artı kapar diyerekten yönün yukarısı olduğunu yazdım..Ha bir gün sonra gerçekleşti..(üstelik hafta sonki olaylara ve - 0.25 lerdeki futurelere rağmen)

Portföyün yüzde 10 unu geçirmem vobda.O da ayrı konu..
                                Çok çok az bir değerle oynuyorum itiraf edim..Amaç heyecan..Ben hisseciyim..Vobdaki bulunuş amacım yön tesbiti konusunda bilgimi test etmek ve heyecan..
                                60 dk macd ler önemli..

Benim sürekli düşüş yönünde bir iddam olmadı. Kendimce inandığım teknik neyi gerektiriyorsa onu yaparım.

Baktığınız MACD göstergesini geriye dönük son 4 yılda test ettiniz mi? Acaba kaç kere batırıyor bilginiz var mı? MACD ile bu işin yapılabilirliğine inanmanızı sağlayan şey köpüklü ayran mı?

Vobçu al vercidir ama kimi slow dur kimi fast dır. Cuma artı kapar dediniz kapamadı. Baktığınız teknik her teknik gibi yanıldı. Yanılmayan teknik yoktur. Mesele en az yanılanını bulabilmektedir. En az yanılan olarak MACD bulup kazanabiliyorsanız en az 2 kere tebriK ederim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information