teknikcinin eli tuşda....bunlar mala girdimi...ekranınız karışır....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ben 103050 nin direnç olacağını düşünüyordum kısmen oldu görünüyor. 103750 daha kuvvetli direnç olmalı bence.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdengedeyiz...103.... üstü net longdur.....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
almış shortları öyle almadan kaçmak varmı.. öğle arası verir coşkuyu
birileri çıkar konuşur vs. ver odunuuu
Yorum
-
ve yine aynı arkadaş sahnede geç kalmıştı.. Timothy Ash her durumda çıkıyor.. dikkat edin hep aynı arkadaş beyanat veriyor..
Yorum
-
İyi yapmışın son haftaların en iyi ikinci bölgesi, hayırlı olur inşallahVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpcnin başına çöker çökmez 103300 cort patlattım ki hemen yukarı aldı
$/yen shortlar kıvrandırmalık tam 4,5 yılın en iyi yerinden ancak ters işlem yapanın rahat ettiği dönem
bitmedi daha kış bitmemiş gibi..
Bizde short devam 4 aylık short yönlü trade iyi durumda bile, ilkinde satamadığı kadar mal
satabilecek potansiyeli göz ardı edemiyorum..
Dow a kılım poz artırıcam bura ve yen fırsat verirse, genç boğalar vs. (yaşlı ayılar'boğalar + genç ayılar)
dönemi denklemi oluşabilir bi ihtimal..??
Kolay gelsin herkese hayırlı işler..
YTD )
Yorum
-
teknikcinin ama sı, almak istememesi olmaz... robottur....BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknikçiler almak istemezse almazsa mühim olur doğru dersin eksper usta
Ancak dow u neyliycez bence bir mesele de o, 14360 neree 14830 u zorlarım tehditleri nere..(
Her poz sabır ister
Yorum

bu daha bi şık oldu 
Yorum