TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • thebaboli
    Sistemli Borsacı
    • 06 Temmuz 2012
    • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
    Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

pastaya bak....neli bu üzümlümü...

Yorum

• paradigma
        Tecrübeli
        • 19 Haziran 2009
        • 1088

docenin short kapatmasi longlar icin cok iyi ..pasta long lehine daha bir dondu ... sayet patlama olacaksa yukari olur bu goruntude ..yarin 102 000 uzerini cok rahat goruruz diye dusunuyorum
        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• paradigma
          Tecrübeli
          • 19 Haziran 2009
          • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          pastaya bak....neli bu üzümlümü...
          havuclu ekperim havuclu ,bizim adanada hamo dayi var onun havucundan umarim kica kacmaz ha ha ha
          yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

pala cumaları hep süprizli yapmıştır,sanki ne olacaksa cumaya yapacakmış gibi hislerdeyim.hayırlı akşamlar.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

dünki 101500 leri 102500 e verdik üstüne 102000den lönk olduk aslından 101400 lönk yeriydiya arasıra havaya sokiür pala
              101 stop olmak kaydıynan hertürlü lönk

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

bu günlük grafikler her şeyin tamamlandığını gösteriyo bu gün grafı tamamladı yapacak bi numara burası kendi kanaatim odurki diğer vadeye long olarak ayarlanıyor son longa gidecez sonrası kısa olmalı yaz ortası donları çeker kısacılar
                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3010

beyler konu disi bor sey soracagim, 50 turlu yatirim sirketi, fonu, bankasi bilimum cesitte yatirimci var,
                  bunlar parayi borsaya yatiracagi zaman nasil oluyorda ahanda yikiliyoruz safhasinda yatiriyorlar?

bunlar ya konsensus halinde demekki yada imkbde simdi al diyen biri var bunlara.

demem o ki, parasi bok bi arabim, aski memnuyu izledim,
                  la birazda su guzel ulkeye para yatirim dedim.
                  geldim 10 milyar dolarimla, hisse alacam didim.

bina birilerimi diyor, ya seydi sen bu parayi bize birak, almak istedigini soyle
                  alalim diye, yoksa haci zaten biliyomu buranin agasi kim direk ona gidiyor?

bu nasil bir karisik denklem yonetimidir, bu acayip kumpastir, manipulasyondur?

bizimde burdaki durumumuz falciliktan oteye gidemiyor.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    beyler konu disi bor sey soracagim, 50 turlu yatirim sirketi, fonu, bankasi bilimum cesitte yatirimci var,
                    bunlar parayi borsaya yatiracagi zaman nasil oluyorda ahanda yikiliyoruz safhasinda yatiriyorlar?

bunlar ya konsensus halinde demekki yada imkbde simdi al diyen biri var bunlara.

demem o ki, parasi bok bi arabim, aski memnuyu izledim,
                    la birazda su guzel ulkeye para yatirim dedim.
                    geldim 10 milyar dolarimla, hisse alacam didim.

bina birilerimi diyor, ya seydi sen bu parayi bize birak, almak istedigini soyle
                    alalim diye, yoksa haci zaten biliyomu buranin agasi kim direk ona gidiyor?

bu nasil bir karisik denklem yonetimidir, bu acayip kumpastir, manipulasyondur?

bizimde burdaki durumumuz falciliktan oteye gidemiyor.
                    hahahahhahahah hayırlı geceler heralde buranın ağasından izin alacak büyük pozisyon alacak adam bu borsanın ağasından izin almadan değil 10 milyar 100 milyar dolarda getirse bi poh yapamaz abiler şu kesindir iyi bilelim bu borsalararın bi global bide yerli ağaları kesinlikle var misalleyelim garan parayla alamaz isteyen almaya kaksa zira dolaşımdaki garanları toplamaya adamın gücü yetmez bi operasyon yapacaksan piyasada adam sana neye ne kadar izin veriyorsa O KADARLIK MANUPLE ARTI SPEKÜLASYON YAPARSIN FAZLASINA KESİNLİKLE İZİN VERMEZ bunu spk başkanından bıst başkanına kadar herkez bilir ama aleni söylenemez bi misalde hcsbc banka dönüşen demir bank bakın nasıl batırıldığına ismini yazmayacam 3 tane banka sebebiyle battı demir bank 3 gün beklemedi o bankalar temerrüte düşürdüler 1 hafta için demir bank ve banka batırıldı o krizde finansal ayar çekildi türkiyede birilerine paran olabilir ama biz müsade etmeyiz dediler siyasettede aynısı olmadımı rahmetli erbakana ne dediler bu insanlar seni seçmiş olabilirler ama biz izin vermiyoz olan oldu gene kazık bize kaçtı hasılı kelam sen ben bu piyasada tırtıklayan fare misaliyiz kesinlikle oyle spekülasyon neyim yaptığımızı sanmayın ya hırsız faresindir bu piyasada yada kapana düşmüş fare hehhehhehe neyse bu işleri en güzel kuzu yazar bide benim usta başından geçeni burda anlatsa azınız açık kalır hehhehehe

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

özetle muz cumhuriyetinde hisse senedi alınmaz,elinde hala sabah bulunanlar var,e sabah gazetesi var hala nasssıl olirr bu iş?o sabah başka bu sabah başkaymış,.....******* muz cumhuriyeti

bir de hete denen kanalda gereksiz bir hatun yorum yapıyor,şöyle olursa şuraya,böyle olursa buraya gider sürekli aynı şeyler,en son spiker de dayanamadı'bize kesin şeyler söyleyin,izleyicilerimiz böyle yorumlardan hoşlaşmıyor dedi ki karı bozuk plak gibi tekrar devam ettisever misin sabaha mı bırakırsın
                      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

onsada ne ayar verdi itin oğulları görüyorsunuz dimi bu oyun altında bitmez zaten o rakamı 1900 haketmemişti şimdi ver allahım ver formasyonu yaşanıyor ben exper abi long poz aldığında da bu yıl beklentim hep düşüş demiştim hala o fikirdeyim borsalar fezya altın ucuzlamalı son tangoda birileri malı ucuza almalı şimdi vur kafasına kafasına 1900 dolarken ne oluyordu dünyada işler bu günkünden dahamı kötüydü yo en azında g kıbrıs batmamıştı yada fransada işlerin boha sardığı bilinmiyordu neyse hepsi düzen yahu haberler dahil hehhehe biz hırsız fare rolune devam edelim gerisi bizi aşar bree

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

soylediklerin dibine kadar mantikli,
                          kuzu haric, cumle alem altina bir sey olmaz diyor,
                          kuzunun diger pozlari bilmem ama altindaki ozel ihtisasi beni korkutmuyor degil
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mehmetkirsoy
                            Kıdemli
                            • 03 Ocak 2013
                            • 3325

teknik haber akışını bilir

82 kırılmadı

akabinde

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5596

Moody's'ten not artışı sinyali
                              Moody's, Güneydoğu bölgesindeki belirsizliğin giderilmesinin Türkiye'nin kredi notu için pozitif olacağını kaydetti

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

eferim modiis,çity malda kaldı o yüzden açıklama geldi,güzel oldu yüksekten bineriz tepesine

5' larda bayrağın hasını dikti,o sap cortçuyu bitirir çalışırsa
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information