Sayfadaki butonlara tikladigimda , sayfami uzun zamandir donduruyor. Kapatip tekrar girmem gerek... Java yeni versiyonu indilimistir...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sneider bİle İstanbula geldİ sİmurg hocam sen gelmez oldun gel artik topİĞİn baŞinaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-Kapsamlı bir internet geçmişi temizliği yaptıktan sonra foruma girmeyi deneyebilirsiniz.labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayfadaki butonlara tikladigimda , sayfami uzun zamandir donduruyor. Kapatip tekrar girmem gerek... Java yeni versiyonu indilimistir...
-Tarayıcınızı en son güncel versiyona yükseltebilirsiniz.
-Eğer çare olmazsa kullandığınızı tarayıcıyı değiştirebilirsiniz.
Kendimden örnek vereyim: IE7' den IE8'e yükseltme yaptıktan sonra IE'yi bir daha kullanamadım. Ne yapsam düzeltemedim ve yıllardır kullanamıyorum.
Firefox yükledim ve onu kullanıyorum. Chrome'da yedek olarak duruyor.
Yorum
-
GÜnaydin key borsaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
slm günaydın dostlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
s.a. hayırlı sabahlar bol kazançlarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteribugra ne yaptın kağıtları
hocam brisayı 588 den vermiştim
netaş duruyo biraz gevşedi ama inşallah bozulma yoktur ondada nasip bakalım
Yorum
-
ibugra ne olcak buranın halii bizdemi gitsek ne yapsak....Mevlana der ki;
Yorum
-
tektuyu sonuna kadar tutmaya devam ama sonu nersi bilmemazina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKTU ile MEMS1 i tutmaya devam. Nereye kadar bende bilmiyorum
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
allah kurtarsın hocam...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertektuyu sonuna kadar tutmaya devam ama sonu nersi bilmem
Mevlana der ki;
Yorum
-
bilmem hocam gelir belki simur ve efekent hocalarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteribugra ne olcak buranın halii bizdemi gitsek ne yapsak....
Yorum
Yorum