Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tektu yok dermişim .........ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimde hangisimi var
hadi siz bilin
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Sağolasan gardaş.devam et daha .GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak sürgünüm senin için kaldırdım
Yorum
-
Emlak Konut GYO (EKGYO) Teknik Analizi (14.01.2013)
Posted: 13 Jan 2013 02:07 AM PST
Bugün Emlak Konut GYO’nun (EKGYO) grafiğini inceleyeceğiz. EKGYO grafiği son dönemde gayrimenkul sektöründe yaşanan olumsuz gelişmelerle uyumlu bir hal almıştır:
Görüldüğü üzere EKGYO grafiğinde bir omuz-baş-omuz formasyonu oluşmuştur. Sağ omzu oluşturan 3.05 direnci yukarı kırılmadığı sürece hisse riskli görünmektedir. 2.90 – 2.95 aralığındaki desteğin yüksek işlem hacmi eşliğinde aşağı kırılması durumunda formasyon teyit edilmiş olacaktır. OBO formasyonu teyit edilirse EKGYO için 2.65 seviyesi hedeflenebilir.
Önemli Uyarı
Yorum
-
bekle gitsin mutlu sona az kaldı... ::::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasan gardaş.devam et daha .
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
inşallahGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbekle gitsin mutlu sona az kaldı... ::::
))))))))))))))
Yorum
-
hocam çimentoları kaldırırken şu benim btcım ede bi omuz atıver de oda kalksınGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak sürgünüm senin için kaldırdım
Yorum
-
sabancının ağzında avıva lafını söylediği an duydum keşke nakitte olsaydım ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
eggub diyer boklara nazaran geride kaldı sanki
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bırak patronlarıSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercnbc-e bakan varmı .ekonominin patronları konuşuyor
biz ozaman burda boşuna konuşuyoz yazıyozzzz.
Mevlana der ki;
Yorum
-
pardon ağamGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırak patronları
biz ozaman burda boşuna konuşuyoz yazıyozzzz.
Yorum

Yorum