GÜnaydin kolay gelsİn..
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
koaza ipeke iyiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
alcar
bfren
golst
eggub
elimde olanlar bunlar epeydir bekliyorum ... maliyetlerim aşağılarda ...Mevlana der ki;
Yorum
-
kendi yazdığımı kendim gelip okuyom bende daha bişe yazmıyom benden bu kadar haydii eyvallah.......Mevlana der ki;
Yorum
-
Vallahi bende mümkün oldugunca gelip okuyorum...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Arkadaşlar;
Simurg, işleri dolayısıyla foruma giremiyor. O nedenle yazdılarınızı da okuyamaz. En kısa sürede aramıza dönmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Yorum
-
Birkaç saat önce telefonla görüştüğüm için çok meşgul olduğunu öğrendim. Foruma uğraması için çağrıda bulundum. Ne foruma girecek, ne de borsaya bakacak zamanı olmadığını söyledi. Kendi hisseleriyle dahi ilgilenemediğini ifade etti.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam, gorursenız, konusursanız iletirmisiniz....
selamlar sevgıler
Yorum
Yorum