ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sanada hayırlı kandiller..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
bedelsiz tayfasından bahsedelim biraz,amergen yukarıya gitmeleri çok zor ,çok kızgın satıcılar var yukarılarda dedi,bence de çok mantıklı,kimse cesaret edemez götürmeye,hele ki operasyon yemişler n ve b ile başlayanlar....oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
günaydın, herkese sevgiler selamlar...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNOlcak halımız sımurg hocam , efekent hocam, penguen hocam............Sımurg hocam gerı dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Sımurg hocam nolurrrrrrrrrrrrrrrr..........................
Yorum
-
imkb100 de 51.160 usd yi göreceğimizi düşünüyorum.Düzeltme beklentisi olanlar bu rakama dikkat edebilir...
Yorum
-
Portföyümde uzun süredir taşıdığım afyon, cmbtn, garfa ve uyum var. Uyumda çok zarar yazdğım için büyük bölümünde zarar kes yaptım garfaya geçmiştim. Bekliyorum.
Yorum
-
fonfk ve vakfn endeksteki yükselişten nasip alamamış senetler... uzun vadeli portföye eklenebilir.
Yorum
-
garan da tepe direnci 6. 30 usd seviyesidir. Uzun yükseliş dalgası orayı zorlamadan sonlanmaz diye düşünüyorum.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın kolay gelsin..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
senet teknikleriyle ilgili sorularınız varsa yazabilirsiniz bugün..
Yorum
-
hocam bjkas, brova ve deva çokmu oldu bilmiyorumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenet teknikleriyle ilgili sorularınız varsa yazabilirsiniz bugün..
birde güzel gördüğünüz senet yokmu
Yorum
Yorum