Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ahilas34
    Bağımlı
    • 02 Kasım 2011
    • 1442

Bogazıcılı nerde haberı olan varmı? o verdı akmerkez gıttı, ben vercem ucacak...

Yorum

• ibugra
      Tecrübeli
      • 28 Ağustos 2009
      • 720

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar hisse trade özelin açılmasının sebebi burda bir kaç kişi dışında kimsenin bir şye yazmaması idi bu duruma efkent hocam çok kızdığı için diyer tarafı özel olarak açtı.

şimdi sizden isteyim buraya destek vercekseniz paylaşımlar yapcaksanız burda yazan çizen insanlara destek verecekseniz efekent hocama ricada bulunacağım özeli kaldırsın burada güzel güzel hep beraberce mutlu mesut bir şekilde paylaşımlarımızı yapalım..

ne dersiniz varmısınız beni mahcup etmeyecekseniz böyle bir şey yapmayı düşünüyorum...
      çok uygun olur hocam üvey evlat gibi olduk eski günlere dönmek çok iyi olur. ben ne desdeken ne dirençten nede grafiklerden anlarım. sn hocalaralımın sayesinde alır satarım sağolsunlar var olsunlar açılırsa iyi olur yok açılmaz ise bugüne kadar sayelerinde alıp kazandıklarımız için haklarını helal etsinler.

cümleten iyi akşamlar

Yorum

• harşena
        Aktif
        • 20 Eylül 2008
        • 119

Piyasa
        Bankalardaki satış İMKB'ye yansıyor

Analistlere göre bankacılık sektörü hisselerindeki satış baskısı İMKB ye yansıyor
        6.12.2012 - 17:03 borsa gündem
        İş Yatırım Hisse Senetleri Piyasası Uzmanı Pınar İkiz, İMKB 100 Endeksi'nin dün 76100 seviyesini zorladığını hatırlatarak, bir miktar kar satışı geldiğini, ancak piyasanın alıcılı seyrini sürdürdüğü için dengelendiğini hatırlattı.

Pınar İkiz’in yaptığı açıklamaya göre, İMKB'nin bu sabah güne kar satışıyla başladığının altını çizerek, satıcılı açılıştaki en büyük sebeplerden birinin Garanti Bankası olduğunu dile getirdi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Garanti Bankası ile ilgili olarak GE'nin hisse satışının takasa yansımış olmasının piyasada banka hisselerinde baskı yaratmış gibi görünüyor. Dolayısıyla sabah saatlerinde geri çekilme yaşadık. Ancak ikinci seans ile birlikte tepki alımı olduğunu gözledik. Şu anda İMKB 100 Endeksi 76000 puan seviyesinde dengelenmeye çalışıyor. Ancak Garanti Bankası nedeniyle bir miktar satış baskısı var gibi görünüyor."

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          çok uygun olur hocam üvey evlat gibi olduk eski günlere dönmek çok iyi olur. ben ne desdeken ne dirençten nede grafiklerden anlarım. sn hocalaralımın sayesinde alır satarım sağolsunlar var olsunlar açılırsa iyi olur yok açılmaz ise bugüne kadar sayelerinde alıp kazandıklarımız için haklarını helal etsinler.

cümleten iyi akşamlar
          bende dsetekten dirençten teknikten anlamam okudğumu gördüğümü paylaşırım seninde benden farkın yok
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• mesut72
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 171

İnsanın teknik bilgisi yetersiz olunca maalesef paylaşabilecekleri sınırlı, Bu sınırlı paylaşımlarla terfi etmeye çalışacağız. Aslında EFEKENT hocanın hisse trade özel açması iyi oldu geçen gün ama doğru ama yanlış brisa aldım ve kendimce bir grafik de paylaştım başka türlü kendimizi geliştiremeyeceğiz.

Yorum

• harşena
              Aktif
              • 20 Eylül 2008
              • 119

GOODY tbana kuvvet dedi galibi,ışığı gördük

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                İnsanın teknik bilgisi yetersiz olunca maalesef paylaşabilecekleri sınırlı, Bu sınırlı paylaşımlarla terfi etmeye çalışacağız. Aslında EFEKENT hocanın hisse trade özel açması iyi oldu geçen gün ama doğru ama yanlış brisa aldım ve kendimce bir grafik de paylaştım başka türlü kendimizi geliştiremeyeceğiz.
                Demek ki isteyince oluyormuş.
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ahilas34
                  Bağımlı
                  • 02 Kasım 2011
                  • 1442

Arkadaslar, form umuz bozulup tamır edıldıkten sonra bende sureklı problem cıkıyo hata verıyo, sayfa larda donuyo, sebebını, çözümünü bilen varmı?

hayırlı aksamlar

Yorum

• harşena
                    Aktif
                    • 20 Eylül 2008
                    • 119

kusura bakmazsanız bişey soracağım,yanıt vermek tercihiniz olacaktır,KRONT vakti hayatında nasıl bilirdiniz,mefta ayakta kaldı,çok özür diliyorum.

Yorum

• harşena
                      Aktif
                      • 20 Eylül 2008
                      • 119

syn radyolog tekrar tebrikler,mgros tavana yapıştı nerdeyse,kutlarım

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

arkadaşlar hisse trade özelin açılmasının sebebi burda bir kaç kişi dışında kimsenin bir şye yazmaması idi bu duruma efkent hocam çok kızdığı için diyer tarafı özel olarak açtı.

şimdi sizden isteyim buraya destek vercekseniz paylaşımlar yapcaksanız burda yazan çizen insanlara destek verecekseniz efekent hocama ricada bulunacağım özeli kaldırsın burada güzel güzel hep beraberce mutlu mesut bir şekilde paylaşımlarımızı yapalım..

ne dersiniz varmısınız beni mahcup etmeyecekseniz böyle bir şey yapmayı düşünüyorum...
                        şöle öne alayım gelen okusun cevaz yazsın ona göre bi karar verelim.....

iyi akşamlar...
                        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• harşena
                          Aktif
                          • 20 Eylül 2008
                          • 119

haydi gubre aş artık şurayı

Yorum

• harşena
                            Aktif
                            • 20 Eylül 2008
                            • 119

geçmiş olsun,iyi akşamlar

Yorum

• hiram
                              Bağımlı
                              • 27 Kasım 2008
                              • 783

katılıyorummmm

Yorum

• hiram
                                Bağımlı
                                • 27 Kasım 2008
                                • 783

ii geceler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information