Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burçe golts erbos egser fmızp eregl
    sen hangisini aldın kardeşşşş...;)
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• epopeus
      Tecrübeli
      • 22 Temmuz 2009
      • 321

bakibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mılpa bekliyorum.görüşünüzü alabilirmiyim?
      mıpazda 5 günlük ortalama aşşağı kırmış durumda yalnız 1.15 civarlarında başlayan geri çekilmede volüme bakıldığında satıcıların pek istekli olmadığı anlaşılıyor. ancak hissenin biraz daha zamanı olduğu gibime geliyor tamamen kendi görüşümdür.
      "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
      yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• ibugra
        Tecrübeli
        • 28 Ağustos 2009
        • 720

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sen hangisini aldın kardeşşşş...;)
        fmızp

Yorum

• bakibey
          Aktif
          • 25 Eylül 2009
          • 64

epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          mıpazda 5 günlük ortalama aşşağı kırmış durumda yalnız 1.15 civarlarında başlayan geri çekilmede volüme bakıldığında satıcıların pek istekli olmadığı anlaşılıyor. ancak hissenin biraz daha zamanı olduğu gibime geliyor tamamen kendi görüşümdür.
          sağolasın usta,bıktırdı artık ondan sordum.

Yorum

• epopeus
            Tecrübeli
            • 22 Temmuz 2009
            • 321

bakibey benim ustalıkla felan alakam yok ben sadece kendi fikrimi söyledim burda ki ustalarımızın yanına bile yaklaşamam onun için bunlar sadece benim görüşlerim umarım ben haksız çıkarım en kısa zamanda istediğiniz yerlere gelir.

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

afiyet olsun arkadaşlar.......
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ibugra
                Tecrübeli
                • 28 Ağustos 2009
                • 720

afiyet olsun

Yorum

• epopeus
                  Tecrübeli
                  • 22 Temmuz 2009
                  • 321

tekrar merhaba

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

merhaba kolay gele..
                    Mevlana der ki;

Yorum

• harşena
                      Aktif
                      • 20 Eylül 2008
                      • 119

syn radyolog'un mgros'u güzellikler yapıyor,teşekkürler,alana hayırlı olsun

Yorum

• EFEKENT
                        Kıdemli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 4329

neden durgunsunuz arkadaşlar aşağıya bakıyorum 6-7 kişi var ama yazan yok çok fazla anlamıyoruz demeyin bende öyle ahım şahım bir şey bildiğim söylenemez görüşlerinizi yazın ustalarımız baksın biz biraz yardımcı olalım doğrusunu bulalım en azından hatadan dönün sizin söyledikleriniz belki hiç gözümüze takılmayan şeyler olabilir beraber bilgi paylaşıp iyi bir şeyler yaparız . kimse burada kimseye bu hisse gidecek alın yada satın demez burada bilgiler ortaya dökülür herkez fikrini söyler kişi kendi iradesini ortaya koyup yapacağını yapar ama paylaşım olmazsa herkez bildiği gibi gider gene .
                        takip ettiğiniz hisseler olur yazın yorumunuzu yazın ben yorumumu yazayım ustalarımız hatamız varsa bizi uyaracaktır. ben çok hatadan döndüm burada.
                        harşena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        doğru söylüyorsunuz katılıyorum,ama bakmaktan gına geldi,işte kront lanet okuyorum,neyini takip edeyim,rezil herifler,bir sene oldu,dahasıda var,kusura bakmayın ya,gene geldiler
                        harşena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        çıkan borsada düşmeyi beceriyor ya,bunlarla birebir görüşmek lazım,atalarına rahmet okuduğumu bilsinler
                        Arkadaşlar hepimizin sinirleri gergin. bakmayın gülüp geçtiğimize. Bende 6 aydır çakıldım kaldım bunu simurg güko radyolog sürgünefe bilir.

29 Mayıs' da başlayan ralli tarihde ilk defa yaşanıyor. Genele yayılmamasından dolayı. sanırım birkaç ay önce bir analiz ve hesaplama yapmıştım, istanbul toplantısında da konuştuk bu konuyu. Bu yükseliş rallimi yok sa manipilasyon mu diye yazmıştım. şimdi bu durum facebook, twitter gibi sosyal medya platformlarında konuşuluyor. amacım bakın dedim ben kahinim, bilirim bu işi demek değil. bizler teknik analiz yapıyoruz. ve değerlendirmeleri her piyasaya uyacak şekilde yapıyoruz ( yurtdışı, yurtiçi, emtialar, pariteler, vb...) ve fark bariz şekilde görülüyor. Resmen senetlerde toplama, yıldırma hareketleri yaşanıyor. Tabi bunlara şirketlerin temel yapıları da etken.

Geçenlerde sürgünefe ziyaret ettiğinde beraber seans izledik. kendisi duruma şahit ve çok şaşırdı. bir hisseden 19,10 fiyattan sadece 66 lot satış yaptım. adamlar malı kaptığı gibi 19,40 a sürdüler. amaç ne? amaç verdiğimi bana aldırmamak yada eyvah koptu gidiyor diye atlarsamda benden 19,10 a aldığını 19,40 a tekrar bana satmak. arkadaş şaşırdı "yahu koskoca şirket 66 lot için mi yapıyor bunu, 66 lot dediğin nedir ki" dedi. Evet bunu 66 lot için yapıyor. ben 3 gün sonra 19,80 den yerine koydum verdiklerimi. bu senedi mart nisan aylarıydı sanırım aldığımda 23 TL den almıştım. bir kısmı ile (tabi 66 lot değil rakam) sat al yaparak maliyeti 19,40 a kadar düşürdüm. şuanda da %7 karlı durumdayım bu hissede.

Peki bu durumda ne yapılmalı? Biz nasıl bir yol izlemeliyiz? KESİNLİKLE YATIRIM ÖNERİSİ DEĞİLDİR.
                        Yukarıda yazdığım yöntemi sizlerde yapabilirsiniz. destek ve direnç noktalarına dikkat ederek. bir kısmı ile trade ederek maliyet düşürebilirsiniz. neden bir kısmı? eğer direnç kırılıp ciddi bir ivme görülürse elde kalanlar ile kazanmaya devam etmek için. dirençten dönüşlerde ise destek noktalarında parçalı alımlarla maliyetler düşürülebilir.

Bizim burada veryansından ziyade akılcı çözümlerle birbirimize destek ve paylaşıcı olmamız gerekiyor. küçük yatırımcıyız biz. bizim pisikolojimizi çok iyi biliyorlar. ona göre işlem yapıyorlar. her pik yapan hisseye küçüklerin atlayacağını biliyorlar. onlarda yüksekten malı devredip, ucuza alma peşindeler. Ticaretin tanımı bu KAR ETMEK.

Gelelim topikde yaşananlara. bütün bu yorumlar analizler sizler için. başarılı olduğumuzu sizler söylüyorsunuz. peki bu başarıyı artırmak yine hep birlikte mümkün. ama defalarca çağrı yapmamıza rağmen kimse buna kulak asmadı. aman bana ne yaw tavrı içine girildi. hiç bir forumda, topikde böyle içten bir samimiyet ve yardımlaşma duygusu göremezsiniz.

Daha önce hiram' ın bir gece attığı özel mesaj yüzünden gece uyuyamamıştım. sebep: analizini yaptığımız bir senetin direnç noktasından satış yapamaması ve çakılması üzerine acil yardım istemişti. Sanki ben dedim al diye, sanki ben dedim satma diye. Ama içimizden bir arkadaş zor durumdaydı buna üzüldüm.

Lafı fazla uzattım sıkmayayım sizi. ama sizlerde lütfen kendinizi sıkmayın ve sağlığınızı bozmayın.
                        Bizlere destek olun.
                        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11674

ıdgyoooo nasıldı gidermiii
                          Mevlana der ki;

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

MGROS için Radyolog üstadıma tebrikler...
                            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

birde şunu söyleyyim siz sanmayınki biz boş adamız bizimde dünnya kadar işimiz gücümüz varrr ona rağmen elimizden geldiği kadar paylaşmaya çalışıyoruz....
                              Mevlana der ki;

Yorum

• harşena
                                Aktif
                                • 20 Eylül 2008
                                • 119

arkadaşlar kimseye serzeniş gibi bir niyetimiz yok, hata kendimizin,ama keşke burayı izlesek daha iyi olurmuş,paylaşımlar için teşekkür ederiz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information