Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!

KAP : GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SAN. VE TIC.A.S. / GOLTS [] SGBF-ORTAKLIK YAPISI 06.12.2012 14:57:17
    SGBF-ORTAKLIK YAPISI
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    SON DURUM ITIBARIYLE SERMAYENIN % 5 VE FAZLASINA SAHIP ORTAKLAR ILE TUZEL KISI VE YABANCI ORTAKLAR ARASINDA DAGILIMI
    ORTAGIN TICARET UNVANI/ADI SERMAYEDEKI PAYI (TL) SERMAYEDEKI PAYI (%)
    SOYADI
    GOL YATIRIM HOLDING A.S. 1,984,000 27,56
    PARCIB S.A.S 1,077,692 14,97
    DIGER ORTAKLAR 4,138,308 57,47

TOPLAM 7,200,000 100,00

---------------------------------------------------------------------------------------------
    |
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• reisim_43
      Aktif
      • 24 Eylül 2009
      • 273

Sabah 4,86 maliyetle aksa aldım izliyorum. 4,88 üzeri kaldıkça olumlu 5,14 görebilir kısa zamanda
      Yatırım tavsiyesi değildir.
      Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
      Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• harşena
        Aktif
        • 20 Eylül 2008
        • 119

nakit olmadığından sadece izlemedeyim,olsa idi mgros da olurdum,nasip,birde tuddf dikkatimi çekmişti

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

benimde

sonmme
          snpam
          dikkatimi çekiyo
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• bereket
            Yeni Üye
            • 17 Aralık 2008
            • 23

benimde Otakar ve iş yatırım ort.dikkatimi çekiyor

Yorum

• epopeus
              Tecrübeli
              • 22 Temmuz 2009
              • 321

kusura bakmayın tekrar toplantıya gittim. efekent hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum, şunuda belirtmek isterim bizim gibi sizler kadar bilgisi olmayan arkadaşlarda sizlerin teknik analizlerinizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyor bizleri biraz daha bilinçlendirmek adına yol gösterici olursanız kendi adıma müteşekkir olurum. hiram arkadaş gibi bende ilk formda takılırken zarar ettim neden çünkü o zamanlar bazı şeyler gözüme gözükmüyordu zannettikki kısa yoldan çok para kazanacağım am bu bana acı dersler verdi.
              şuan halen eksideyim kendimi toparlamaya çalışıyorum.
              ama artık sizlerden öğrendiğim konularla dikkat çekilen bütün hisseleri kendimde inceliyorum izliyorum bir kağıttan alım yaptığımda mutlaka stoploss koyuyorum orayı kırdığı an satıyorum bunu yapmadığımda aldığım zarar daha büyük olduğunu anladım. bana yol gösterici olan tüm üstadlara teşekkür ediyorum.
              "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
              yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• cmsenturk
                Katılımcı
                • 02 Mart 2008
                • 147

Migrosun yolu uzun 20 üstünde kaldığı taktirde hedefi 28,30 seviyeleri,ilk durak 25

Yorum

• cmsenturk
                  Katılımcı
                  • 02 Mart 2008
                  • 147

Endekste hedef 4,5 cent,yani 80.000 seviyeleri.İlk direnç 76500

Yorum

• epopeus
                    Tecrübeli
                    • 22 Temmuz 2009
                    • 321

ısgyo nun durumunu otkardan daha iyi gibi 1.50 ve üstü kapanışların hissede olumlu etki edebileceği düşündeşindeyim gerek haftalık gerekse günlük bazda bakıldığında
                    "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                    yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• cmsenturk
                      Katılımcı
                      • 02 Mart 2008
                      • 147

abd işsizlik maaşı başvuruları 370 bin kişi oldu.Beklenti 375 bin kişi

Yorum

• hiram
                        Bağımlı
                        • 27 Kasım 2008
                        • 783

karkım bakıyorm belkı bır sey olabılır ytd

guko bır tuyo subat basında konya hareket edecekmıs ytd topla

Yorum

• harşena
                          Aktif
                          • 20 Eylül 2008
                          • 119

kış lastiği baya yaradı,umarım devamıda gelir,beklemedeyim

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11674

arkadaşlar hisse trade özelin açılmasının sebebi burda bir kaç kişi dışında kimsenin bir şye yazmaması idi bu duruma efkent hocam çok kızdığı için diyer tarafı özel olarak açtı.

şimdi sizden isteyim buraya destek vercekseniz paylaşımlar yapcaksanız burda yazan çizen insanlara destek verecekseniz efekent hocama ricada bulunacağım özeli kaldırsın burada güzel güzel hep beraberce mutlu mesut bir şekilde paylaşımlarımızı yapalım..

ne dersiniz varmısınız beni mahcup etmeyecekseniz böyle bir şey yapmayı düşünüyorum...
                            Mevlana der ki;

Yorum

• ahilas34
                              Bağımlı
                              • 02 Kasım 2011
                              • 1442

Penguen hocam, akmerkez de ne goruyosun? gelırsen bı yorum gecermısn sana zahmet
                              selamlar

Yorum

• harşena
                                Aktif
                                • 20 Eylül 2008
                                • 119

syn güko ben şahsen destek vermek isterim ama,destek şu,direnç bu,seviyeleri verme bilgisine sahip değilim,o kadar tecrübem yok,ama dikkatimi çeken olursa yazarım,haber kopyalarım,muhabbetinize katılırım,artık bilemiyorum,ama syn efekentede hak veriyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information