Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

    #2581
    matriks derinlik kimde var içimizde?
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

    [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

    Yorum

    • bereket
      Yeni Üye
      • 17 Aralık 2008
      • 23

      #2582
      günaydın hayırlı cumalar

      Otokar la devam iş yat ort.takipde yıl sonu yat.ort.hareketlenebilir.

      Yorum

      • ahilas34
        Bağımlı
        • 02 Kasım 2011
        • 1442

        #2583
        efekent hocam, sayfalarda zor dolanıyorum kılıtlenıyo, penguen hocam bıseyler dedı y dı yaptım ama farketmedı, cemas la ılgılı analızı bulmamadım arkadasımda var, ne gordunuzdu onda?

        selamlar

        Yorum

        • harşena
          Aktif
          • 20 Eylül 2008
          • 119

          #2584
          kolay gelsin arkadaşlar

          Yorum

          • EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

            #2585
            ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            efekent hocam, sayfalarda zor dolanıyorum kılıtlenıyo, penguen hocam bıseyler dedı y dı yaptım ama farketmedı, cemas la ılgılı analızı bulmamadım arkadasımda var, ne gordunuzdu onda?

            selamlar
            tamamen teknik gördüm. özelde analizi var onun p.tesi yada salı günü olması gerek.
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

            [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

            Yorum

            • harşena
              Aktif
              • 20 Eylül 2008
              • 119

              #2586
              Bedelliye onay çıkmadı
              Bir şirketin yapacağı bedelli sermaye artırımına SPK onay vermedi.
              Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bültenine göre Mango Gıda'nın 4.4 milyon liralık sermaye artırımı işlemden kaldırıldı, onay çıkmadı.www.borsagundem.com
              7.12.2012 - 08:44 (adamlara acil para lazım herhalde)

              Yorum

              • EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

                #2587
                SON DAKİKA... Japonya’da 7,3 büyüklüğünde deprem, tsunami alarmı verildi
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

                [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

                Yorum

                • mesut72
                  Katılımcı
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 171

                  #2588
                  EFEKENT hocam matriks yok ama Foreks derinlik mevcut.

                  Yorum

                  • mesut72
                    Katılımcı
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 171

                    #2589
                    GÜNDEME DAİR

                    76000 civarında tango..

                    Endeks dün dar alanda hareket etti. Günü 75500-76000 aralığında dolaşarak geçirdi ve 75875 den kapattı..
                    Endeks günün açılışından sonra 76000’ in üstünde dolaşmasına rağmen gün sonuna doğru Avrupa Merkez Bankası başkanı Sn. Draghi' nin konuşmaları ile beliren endişelerin piyasaları etki altına alması son anlarda satışları getirdi. Avroyu da etkileyen düşüş içinde endeks gelen satışlara dayanamayarak 76000’ in altında kapandı. Kısa vadede piyasanın da beklediği 76000 seviyesine gelindiği için artık endeksi etkileyen senetlerden ziyade endeks buralarda kalırken endeksi fazla etkilemeyen ( diğer taraflardaki ) senet bazında hareketler daha fazla göze çarpacaktır. Endeks olarak dolar bazında 45000 seviyesi ilk direnç seviyesi olacaktır ama o seviyelere de hemen hemen gelindi zaten ve kısa vadede yaşanan sert çıkış dolayısıyla yukarı tarafta fazla bir yerde kalmadı. Gerçi böyle dendikçe endeksde yorumcuları ters köşeye yatırırcasına yükselip duruyor ve sinirleri bozuyor çıkışın dışında kalıpta düzeltmeyi bekleyen yatırımcıları ama ne yapalım ? Bir başka sefere demek lazım. Kar satışları gelmekte son zamanlarda ve her ne kadar sert satışlar gözlenmemekte ise de daha sonraki günlerde eğer çıkış hamleleri fazla mesafe alamadan zorlanmaya başlarsa satışların şiddeti artabilir. Sene başından beri yükselen borsada hala kazanamayan yatırımcılar bu seviyelerde çok da fazla da risk almamalıdır. Oluşabilecek düzeltme düşüşleri beklemeli. Olup olmayacağı konusunda tahminde bulunmak zor olmakta ama tren artık ilk istasyonda değil ve görünüşe göre de son istasyona yaklaşmakta. Bu fırsat kaçtı ise de kalkıp giden trenin arkasından artık koşmamak gerekmekte. Bir sonraki fırsatı beklemek daha uygun olacaktır. Bankalara olan rağbet dolayısıyla endeks geri çekilme yaşamakta zorluk çekmekte gözüküyorsa da oralarda da artık kısa vadede gelinebilecek yerlere gelindi. Alımlar ve piyasaya girebilecek para yaşanan bu çıkışa rağmen hala yeteri kadar getiri sağlamayan diğer senetlere de kayabilir ama bu kayma daha seçici olacaktır. Unutulmaması gereken şu ki endeks 7000-73000 aralığından kurtulup 73000 deki direnç seviyesini aştıktan sonra, formasyon gereği beklendiği gibi 3000 puan daha yukarı giderek kısa vadede analistler tarafından hedef olarak belirlenen asgari mesafedeki 76000 seviyesine erişti. “ 75000 “ seviyesinin altına inilmesi durumunda kısa vadeli satışlar artabilir. Dış piyasalarda ise ABD deki mali uçurum sendromuna rağmen Dow dün gece de yukarı yöndeki hareketine devam etti. Endekste 45000 seviyesi dolar bazında direnç. Tarihi zirve dolar bazında 50668 seviyesinde. TL bazında ise kısa vadeli düşünenler için “ 74500 “ seviyesi destek olarak ele alınabilir. Orta vadede ise destek “ 73000 “ de olup, “ 72500 “ seviyesinin altına kayma durumunda stoplar çalışabilir.
                    VOB ta ara destekler " 93200, 90650 ve 89500 " de. 92500-87500 çanağının katlanması durumunda beklenti teknik anlamda 97000-97500 aralığının görülmesi olur.
                    Altın ( xauusd ) gelen satışlarla “ 1700.00 “ seviyesinin altına indikten sonra “ 1685.00 “ seviyesini görmüştü. Bir süreliğine “ 1685.00-1695.00 “ aralığında “ 10.00 “ dolarlık bant içinde hareket eden altın sabah saatlerinde “ 1700.00 “ ün üstüne çıkma çabaları içinde görülüyor.
                    Aralık ayı FED toplantısı yaklaşmakta ve altına destek gelebilir. Haftayı kapatmadan önce öğleden sonra bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verileri beklenecektir. Ekonomide zayıf sinyallerin devam etmesine yönelik datalar altına destek verecektir. Ekonomilerde büyük gelişmeler olmadığından dolayı altında çok büyük bir düşüş beklenmemekte ve bunu gerektirecek herhangi majör bir sebepte bulunmamakta. Son durumda, “ 1690.00 “ seviyesi destek olarak bakılmakta. Bu seviyenin bir kez daha delinmesi durumunda ekranlarda bekletilen stoploss ( kaybı kabullenerek satış ) emirleri yeniden tetiklenebilir. O durumda da fiyat ilerideki günlerde “ 1675.00 “ seviyesine yanaşabilir. Şu an göründüğü kadarıyla “ 1685.00-1700.00” aralığında dip yapma çalışmaları gerçekleşiyor. Başarılı olup olmayacağı fiyatın bu bandın dışına çıkarken ne taraf doğru yöneleceğine bağlı. Fiyat halen “ 1699.86 “ da.
                    Bol kazançlar..


                    Ahmet MERGEN

                    Yorum

                    • EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

                      #2590
                      akşam dediğim noktadan tepki geldi. hacim lazım. bakalım toplayacaklar mı?
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

                      [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

                      Yorum

                      • bereket
                        Yeni Üye
                        • 17 Aralık 2008
                        • 23

                        #2591
                        Esad kaçtı
                        Irak'ta yayınlanan El Zaman gazetesinin iddiasına göre Esad ailesi Suriye'yi terk etti.

                        Yorum

                        • radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22826

                          #2592
                          CCOLA da 3860 gibi stop var benim için

                          OTKAR analizini dün attım bu sayfaya ilgilenen arayıp bulabilir

                          TTKOM 675 mali ile tutmaya devam
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                          Yorum

                          • harşena
                            Aktif
                            • 20 Eylül 2008
                            • 119

                            #2593
                            rak'ta yayınlanan El Zaman gazetesinin iddiasına göre Esad ailesi Suriye'yi terk etti.
                            Gazete, yerel ve diplomatik kaynaklara dayandırdığı haberinde, önceki akşam Uluslararası Şam Havaalanı'ndan kalkan iki askeri jetin, Esad ailesi ve üst düzey yöneticilerinden çok sayıda kişiyi bilinmeyen bir ülkeye götürdüğünü ileri sürdü. Uçakların nereye gittiği bilinmezken, gece yarısından sonra havalanan iki uçağın ülke hava sahasını terk edip uluslararası hava sahasına girene kadar bütün Suriye'de elektriklerin kesik olmasının dikkat çektiği vurgulandı.

                            Venezuela'ya mı gitti?

                            Haberde 'Bazı kaynaklar Beşşar Esad, eşi Esma, çocukları Kerim ve Zeyn ile annesi ve Esad'ın bazı yakın akrabalarından bir kaç ismin bu iki uçakla yurtdışına gittiğini söyledi' ifadeleri kullanıldı. Kalkan iki jete Mig savaş uçaklarının da eşlik ettiği ve kaçışa operasyon süsü verildiği kaydedildi. Önceki gün de İsrail'in Haaretz gazetesi Esad'ın Latin Amerika ülkelerinden Küba, Ekvador ve Venezuela'ya sığınma talebinde bulunduğunu yazmıştı. Gazetenin haberinde, İran ile çok yakın ilişkilere sahip olan Devlet Başkanı Hugo Chavez nedeniyle Venezuela'nın Esadlari kabul etmeye en yakın ülke olduğu kaydedilmişti.

                            7.12.2012 - 10:38

                            Yorum

                            • harşena
                              Aktif
                              • 20 Eylül 2008
                              • 119

                              #2594
                              kront nihayet uyandı,mistır spek,.....anladın onu

                              Yorum

                              • harşena
                                Aktif
                                • 20 Eylül 2008
                                • 119

                                #2595
                                üstadlar,derinliği olan arkadaşlar goody ne der

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information