Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dayanamadım etyatı yaktım kol bacak ne varsa kestim atladım netasa allah affetsin cumaya gidiyimde tavan için dua etmeye başlıyım hayırlı cumalar.
banada dua etcenmmii...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
haydi bakalım hep birlikte eski günlerdeki gibi.
k16k16k16k16k16k16k16k16
k17k17k17k17k17k17k17k17
k28k28k28k28k28k28k28k28
bu işler hoplamyla zıplamayla olmaz hocam çalışmak lazım
Mevlana der ki;
***CEMAS***ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S.( SGBF-Ortaklik Yapisi )
Son Durum Itibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasina Sahip Ortaklar Ile Tüzel Kisi ve Yabanci Ortaklar Arasinda Dagilimi
Ortagin Ticaret Unvani/Adi Soyadi Sermayedeki Payi (TL) Sermayedeki Payi (%)
EGE KRAFT TORBA SANAYI VE TICARET A.S 181547438,751 76,60
DIGER(HALKA AÇIK ORTAKLAR) 55452561,249 23,4
ABD Başkanı Obama'nın danışmanlık konseyi üyesi olan Prof. Kenneth Morse, Türkiye'ye 2013 yılında bir düzine yatırım geleceğini açıkladı.
Prof. Kenneth Morse, "2013'te Türkiye'ye en az bir düzine risk sermayesi (venture capital) fonu giriş yapacak. Yöneticileriyle görüşüyorum. Zaten Türkiye'ye inceleme için sıkça geliyorlar" diye konuştu.
İnovasyon Haftası'nın açılış programına davetli olan Morse, "Kolombiya veTürkiye risk sermayesi yatırımcılarının ilgi duyduğu iki ülke haline geldi" ifadesini kullandı.
Habertürk'ten Seçkin Ürey'in haberine göre Kendisinin de Türkiye'de yatırım ilişkisi içinde olduğu şirketler olduğunu, ayrıca bazı Türk şirketlere de eğitim verdiğini anlatan Morse,Türkiye'de sıkça gündeme getirilen sermayeye erişimdeki sıkıntıları kabul etmediğini söyledi.
PARA TÜRKİYE'YE DE GELİYOR
Morse, "Dünyada para var. Türkiye'ye de geliyor. İyi bir şirket kurmayı ve onu iyi bir ekiple yönetmeyi biliyorsanız, para şirketinize gelir" dedi. İnternet üzerinden iş yapan şirketlerin desteklenmesi gerektiğine inandığını dile getiren Morse, ancak şu sözlerle reel ekonominin önemine dikkat çekti: "Bir ulusun asıl refahı ayağınızın üzerine düştüğünde acıtan şeyler üretmekten geçer. ABD de bu yüzden üretimi ülkeye geri getirmeye çalışıyor."
golts ve alcar tahtasını yapıştırabilecek varmı....
Mevlana der ki;
Yorum