....
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Vallahi habersiz yazdım ben.Hiç başka tahminlere bakmamıştım.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut72 asa0670892 nasıl buldunuz o rakamı yahu ikinizde. masalar yan yana mı
Yorum
-
Acaba nedir nedir?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren iyi tahmini yapan arkadaşa GÜKO dan sürpriz hediye.
Yorum
-
bana da söylemedi sürpriz yapacakmış. Güzel bişiy dedi.asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAcaba nedir nedir?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Üstad baktım mesut72 ninki 75.158 benimki 76.158 harşena 76.138EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut72 asa0670892 nasıl buldunuz o rakamı yahu ikinizde. masalar yan yana mı
amma sıralamışız yahu.
Yorum
-
-
en iyi benimki olacağı için heç heveslenmeyin. :::::::::::::::::::::::::asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAcaba nedir nedir?
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Ben sabah yazmıştım hocam. Düşüşe oynadım ve kendimce saatlik grafik üzerinde bir çizgi çektim oraya kadar gelir durur dedim. İşte teknik bilgisizlik benimkisi. asa0670892 de 1000 puan fark atmış bana.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut72 asa0670892 nasıl buldunuz o rakamı yahu ikinizde. masalar yan yana mı
Yorum
-
Pazartesi 1.500 atayım barimesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen sabah yazmıştım hocam. Düşüşe oynadım ve kendimce saatlik grafik üzerinde bir çizgi çektim oraya kadar gelir durur dedim. İşte teknik bilgisizlik benimkisi. asa0670892 de 1000 puan fark atmış bana.
Amma da denk getirmişim yahu.Ya da ben en iyisi bunda sonra sizin tahmininizi tahmin edeyim daha isabetli olcak sanki
Yorum

Yorum