sanmam ole seylere takılacak bırı degıl gokhan, hanım ı hamıleydı, bebek mı geldı noldu anlmadım, telefonu olan bırı sorsun ...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
son yazdığı yazıbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle olmuyor ne yazıkki napalım bize düşen gitmek
arayan soran olursa
https://www.facebook.com/#!/gbozkurt1
Yorum
-
özel topik açılınca kendisi de dahildi özel bölüme. kendisine özel mesajla bildirdim. ne cevap verdi. ne girdi yazdı. biz hiç bir yere gitmiyoruz demesine rağmen ertesi gün bize düşen gitmek dedi.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözel topik açılınca gittigaliba, son durumdan haberi yoktur sanırım
benimde izlediğim okuduğum bu."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
petkm eregl enkaı ne giittilerki efekent hocam diğer tarafta yazdıydık...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster36 ya CCOLA satış yazdım
nasılsa güko alır heheh
alırdım abi senimi kırcam ama para yok biraz borç para ver alayım ::::::::::::::::::::::
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
günaydın
Yeni haftanın gündem maddelerine baktığımızda, İtalya`da Berlusconi`nin Perşembe günkü güven oylaması sırasında hükümetten desteğini çekmesi nedeniyle Başbakan Monti`nin istifa kararı alması, ABD Merkez Bankası FED`in faiz kararı, ABD`de mali uçurum görüşmeleri, AB Maliye Bakanlarının merkezi bankacılık konusunda toplanacak olması, Almanya`da ZEW ve imalat sektörü PMI, ABD`de perakende satışlar, sanayi üretimi, kko, işsizlik maaş başvuruları, Japonya`da Tankan büyük imalat endeksi, sanayi üretimi, Türkiye`de büyüme, sanayi üretimi, cari denge verileri olduğunu görüyoruz. Bu veri akışı içerisinde global borsa endekslerinin yeni haftada yatayda kalmasını bekliyoruz.
Destekler: 74.500 - 73.500 - 72.500, Dirençler: 76.200
Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: GARAN, OTKAR Eti Yatırım
Yorum
Yorum