netas % 7 aldım % 2 sini brisaya verdim ......
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
nasıl yani brisayı kaçtan aldın...sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas % 7 aldım % 2 sini brisaya verdim ......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
giden kağıdın peşinden koşup yetişmeye çalışmayın ::::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ben brisa yaptımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişe sorcam arkadaşlar sabah netas yada brısa alıpta satmayan varmı .....
Yorum
-
gerçek hayatta gidenler geri dönmüyor keşke öyle bir şey olsaydı ... sattıklarının bir kısmını ben aldım üstatMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
bakın arkadaşlar burda hepimiz aylık maaşşla çalışan insanlarız 3 kuruş almak için bir ay bekliyoruz oda aldığımız gün bitiyo..
şimdi burda aç gözlülük yapmayın günde yüz tl kazansan ayda 3000 tl para ederki bu parada iyi para ben kendimce böle hareket ediyorum paylaşmak istedim...Mevlana der ki;
Yorum
-
5.44 den brisayı aldıysa yuh diyom sana başka bişe demiyommm 5 ken yazdık . ondan sonrada battık bittik diyonuz yav paranıza biraz sahip çıkın kolay kazanmıyosunuz bu paraları...sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçek hayatta gidenler geri dönmüyor keşke öyle bir şey olsaydı ... sattıklarının bir kısmını ben aldım üstatMevlana der ki;
Yorum
-
üstat birde şu var ki 20000 tl 4000 e düşmüşse açgözlülükten değilde insanın fazla umrunda olmuyor . aslında insan kaybedince battı balık yan gider formasyonu oluşuyor .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
bankacı abi ykbnk 5.12 olmuşşşşMevlana der ki;
Yorum
-
36,10-36,40 bandımesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALCAR saatlik grafik. EFEKENT hocam almak istesek ideal alım yeri neresi olabilir?

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ben daha bişe demiyom....sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat birde şu var ki 20000 tl 4000 e düşmüşse açgözlülükten değilde insanın fazla umrunda olmuyor . aslında insan kaybedince battı balık yan gider formasyonu oluşuyor .Mevlana der ki;
Yorum
-
EFEKENT hocam topiğin canlanmasını istiyor Bugün bütün arkadaşları endeks kapanış tahmini yapmaya bekliyoruz.
http://forum.keyborsa.com/showthread...tahmini/page55
Yorum
Yorum