Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

ama dur abi...

DOW da bi hesabım var... o gerçekleşirse varya....

sen seyret o zaman....

AĞUSTOS 2011 i atırlarmısınız

yatırım tavsiyesi değildir...

ihtimal üzere konuştum

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11674

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ama dur abi...

sen seyret o zaman....

ihtimal üzere konuştum
      nasrettin hocada göle maya çalmış ya tutarsa demiş umut fakirin ekmek kapısmıymış öle bir laf vardı
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

ama dur abi...

sen seyret o zaman....

ihtimal üzere konuştum
        o tarihi hatırlamıyomda aşağıdaki 11 eylülü hatırlıyom ikisndede iki tane bir var

Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

hepimizin işi o değil mi... zaten

hisselere girerkeleme kesin kar edeceğinizden emin misiniz ?

hepimizin işi çayın daşıynan, çayın guşunu vurmak...

ama ne hikmetse, % 95 hep daş geri gelip gıçımıza değiyor

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))
            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

hepimizin işi o değil mi... zaten

hisselere girerkeleme kesin kar edeceğinizden emin misiniz ?

hepimizin işi çayın daşıynan, çayın guşunu vurmak...

ama ne hikmetse, % 95 hep daş geri gelip gıçımıza değiyor
              işte bu işin püf noktası gıça deydirmemekkkkkkk bir alışkanlık yaparsa

neyse çok takıldım kızmıyon demi ben kaçtım.....
              Mevlana der ki;

Yorum

• erdal80
                Katılımcı
                • 18 Eylül 2012
                • 127

İyi akşamlar, SALİHA hanım, gözün AKMGY, kulağın UŞAK olsun, lakin bir büyük ağbim diyor ki BJK yı 7.00 yapmadan kimseye UŞAK lık yapmam,bir diğer büyük ağbim de diyor ki, sağda solda konuşan çok olursa, AKMGY de ki kiracıları kapının önüne koyarım,saygılar
                Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• erdal80
                  Katılımcı
                  • 18 Eylül 2012
                  • 127

Sevgili GÜKO25, BFREN 173.00/178.00/187.00 yukarıda 160.00/154.00 aşağıda lakin benim gözüm 4.ocak.2011 de ki 251.00. de bu ara da AL SAT yapmak en güzeli aylık % 5 iyi para,sevgiler.
                  Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                  Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• harşena
                    Aktif
                    • 20 Eylül 2008
                    • 119

İMKB tüm zamanların rekorunu kırdı(borsagündem)duyda inanma,kim kırmış,nerde kırmış,nası kırmış,kiminle kırmış...mışda mış,elde var sıfır

Yorum

• harşena
                      Aktif
                      • 20 Eylül 2008
                      • 119

neyse ikisi eyi,diğerleri kötü yola düşmüşler,ne yapalım:)

Yorum

• harşena
                        Aktif
                        • 20 Eylül 2008
                        • 119

iyi akşamlar

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22826

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...7&hid=22067314
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Güncelleme 1203

ÇIKANLAR//
                            ALARK-BROVA-COSMO-DENTA-FROTO-GOLDS-HURGZ-MRGYO-MUTLU-OZGYO
                            SASA-SISE-UTPYA-YKSGR

GİRENLER//
                            ADNAC-ARCLK-ASELS-BAKAB-BFREN-BIMAS-BRISA-CMENT-DOBUR-EGEEN-
                            FFKRL-FMIZP-FNSYO-FONFK-FVORI-GARAN-GENTS-KARTN-KONYA-KRSTL-
                            MRSHL-PNSUT-PRKAB-TAVHL-TEKTU-VAKBN-YKBNK-ZOREN
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

İMKB günü yüzde 1.70 primle 74.298 seviyesinden tamamladı ve
                              tüm zamanların rekorunu kırdı.

Halime bak, dertli çal

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

Beklentilerimiz ve aylık strateji

} Geçen Ay;
                                }
                                } ABD Başkanlık seçimlerini piyasa beklentileri doğrultusunda Obama’nın kazanmasına karşılık seçimler nedeniyle göz ardı edilen mali uçurum konusunun tekrar tekrar değişik yönlerde fiyatlandırılması, Avrupa Birliği Maliye Bakanlarının ay içerisinde 12 – 20 ve 26 Kasım tarihlerinde üç kez toplanmasının ardından ancak uzlaşıya varabilmesi, global çapta yayınlanmakta olan makroekonomik verilerin karışık gelmesi, piyasa oyuncularının aksine İspanya’nın yardım talebinde bulunmaması, Moody’s’in Fransa’nın kredi notunu AA1’e düşürmesi çerçevesinde Kasım ayını borsalar karışık kapanışlarla tamamladı. Fitch’in Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyeye yükseltmesi, Moody’s’den de benzer bir adım gelebileceğinin beklenmesine karşılık kurumun bu yönde adım atmaması, TCMB Başkanı Başçı’nın açıklamaları doğrultusunda %6’ya doğru hızla gerilemesi, Türkiye’nin NATO’dan patriot füze savunma sisteminden talepte bulunması ise İMKB-100 endeksinin 69.800 – 73.300 aralığında seyretmesine ve Kasım ayını %0,7 yükseliş tamamlamasına neden oldu.
                                }

} Bu Ay;

} Aralık ayı yurtdışı borsalar açısından mali uçurum konusunun çözülüp çözülemediğinin izlendiği, İMKB açısından da gerek bu konu gerekse TCMB’nin faizleri indireceği beklentisiyle tarihi %6 seviyesine kadar gerileyen tahvil faizlerinin bankalara yazdıracağı ekstra karlarının fiyatlandırılacağı bir ay olacak. Genel olarak Aralık ayı etkisi olarak bilinen bu dönemde özellikle banka ve sigorta hisselerinin; gerek aşağı gelen faizlerin olumlu etkisinden gerekse yıl sonu kampanyalarının tüketici harcamalarını artırması ve sigorta poliçelerinin yenilenmesinin Aralık ayına bırakılması sonucunda artış kaydetmesi, gösterge endeks üzerinde yaklaşık %50 etkisi olan banka hisselerine alım yönünde yansıdığı görülmektedir. Bu kapsamda yaptığımız, son 12 yılı kapsayan dönemsellik analizinin 10 yılında İMKB-100 endeksinin Aralık aylarında yükseldiği, sadece 2 yılda eksi getiriye sahne olduğu ve bu dönemde ortalama %5,7 getiri sağladığı görülmektedir. Analiz doğrultusunda Aralık ayı için tercih ettiğimiz hisselerin seçiminde bu unsur etkili olmuş ve ANHYT, ISCTR, KRDMD gibi hisseler bu kapsamda aylık hisse önerilerimizde yer almıştır. Moody’s’den beklediğini alamayan ve JCR’ın da net olarak not artırımı yapmayacağını söylemesiyle piyasa oyuncuları yeni hedef olarak kendilerine S&P’yi belirlemiş gibi görünüyor. S&P’nin yatırım yapılabilir seviye için iki kademesi bulunsa da bu durum beklentileri canlı tutmak için kullanılabilir ve de öyle görünüyor. Ayrıca, Moody’s not artırımı yapmamış olsa da, söylemleriyle açık kapı bırakması, zaman zaman Moody’s’in de bu açıdan kullanılacağını gösteriyor. Bu ay, ABD tarafında mali uçurum, Avrupa’da ise Yunanistan ve İspanya’nın ana gündem olduğunu görüyoruz. Tüm önemli yatırımcıların ortak şekilde mali uçurum sorununun çözüleceğini düşünmesine, sorunun çözülememesinin 2013 yılında ABD ve dünya ekonomisinde yavaşlamaya neden olmasına, bu duruma politika yapıcıların müdahale etmemesinin siyasetten silinmesine neden olacağının kendileri tarafından bilinmesine karşılık piyasa oyuncularının bu konuyu sanki bir şey olacakmış gibi bir gün olumlu bir gün olumsuz fiyatlandırmaya çalışmasını tamamen trade amaçlı hareketler olarak görüyoruz. Bu nedenle, yatırımcılara mali uçurum konusunu çok fazla abartmamalarını, buna yönelik yaşanabilecek olası düşüşleri hisse alımı için kullanmasını tavsiye ediyoruz. Tüm bunlar çerçevesinde, İMKB-100 endeksinin Aralık ayında 75.500 direncini test etmesini bekliyoruz.
                                }
                                }
                                } Bu kapsamda, Aralık ayında IMKB-100 endeksinin 71.800 – 75.500 aralığında hareket etmesini bekliyoruz.

} Destekler: 72.500 – 71.800 – 71.000 – 70.500
                                } Dirençler: 73.500 - 74.500 – 75.500 – 77.000

} Aralık Ayı Hisse Tavsiyelerimiz:AEFES, AKFEN, AKSEN, ANHYT, BAGFS, ISCTR, KRDMD, MGROS, TRKCM, TTKOM

Saygılarımızla,

ETİ YATIRIM A.Ş.
                                ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ

TEL:
                                [COLOR=#49535A !important]
                                [/COLOR][COLOR=#49535A !important]
                                [COLOR=#49535A !important]+ 90 212 321 38 38[/COLOR]
                                [/COLOR][COLOR=#49535A !important][/COLOR]
                                [/COLOR]
                                [/COLOR]
                                [/COLOR]

FAX: +90 212 294 93 93
                                E-MAIL: research@etiyatirim.com

[/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information