Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Günaydın ;) evet gördüm izliyorum... şimdi bir noktada zorlanacağı kanısındayım... orasını gecerse önü açılır... İstediğiniz çikolata olsun yaw... yeterki sen kazan hehehe :sedef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm
cikolata kokulari gelmisti dunden 
Yorum
-
bende isterim o çikolatadan.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın ;) evet gördüm izliyorum... şimdi bir noktada zorlanacağı kanısındayım... orasını gecerse önü açılır... İstediğiniz çikolata olsun yaw... yeterki sen kazan hehehe :
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
günaydın kolay gelsin...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
AMAN DİKKAT UCAK 'DA BOMBA VAR
( 1,60 lardan 3 tavanla 2,14 gelmişti.) rıza amcam 2,48 fiyatı kabul etmezsa bu ucak daki bomba patlar, ucak düşer.
aksi durumda amcam 2,48 kabul ederse hisse ister istemez 2,48 olacakdır.
şahsi düşüncem rıza amcam bu 2,48 zor kabul eder.
USAŞUCAK
2,10
Son 29 Mar - 10:27
-0,07 / -3,23%
Günlük Değişim
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 26/03/2013 tarih, 2013/10 sayılı bülteninde;
Şirketimizin Ege Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni Kurul düzenlemeleri ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca devralınması suretiyle birleşilmesi talebine ilişkin olarak uygun görüş verilmesi talebimizin, Kurul tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 24/1 maddesi hükmü çerçevesinde Şirketimiz ortaklarına 2,48 TL fiyat üzerinden ayrılma hakkının tanınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verildiği belirtilmiştir.T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
seninde canın saolsun Sn Kavak istediğim ülker cikolatalı gofret olsun hehe..kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende isterim o çikolatadan.
seç begen al...
Yorum
-
bana sorarsanız ben hepsini isterim.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseninde canın saolsun Sn Kavak istediğim ülker cikolatalı gofret olsun hehe..
seç begen al...
neyse ben bakmam.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
SEKTÖR VE ŞİRKET HABERLERİ
Tüpraş, 2009 hesap dönemi için 10,5 milyon TL vergi aslı ve 2009 - 2010 hesap dönemleri için 93 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplam 103,5 milyon TL vergi ihbarnamesine talep edilen vergi aslı üzerinden ayrıca gecikme faizi de hesaplanacak.***
Esem Spor, 31.12.2013’de bitecek olan Slazenger markalı ürünlerin lisans anlaşması için IBML firması ile lisans sözleşmesini 10 yıl daha uzattı.***
Şeker Piliç, 05.03.2013 tarihinde İş Kurumu’na üretimi duran birimlerdeki çalışanları ücretsiz izine çıkartarak, kısa çalışma ödeneğinden yararlandırılması istenmiş faakt bu başvuruya olumlu cevap gelmemesi nedeniyle, üretimi duran birimlerden 18.02.2013 tarihinde 162 kişi, 26.03.2013 tarihinde 745 kişi üretime başlanıldığında tekrar işe alınmak kaydı ile işten çıkartılılıp, 101 kişi de kendi isteği ile işten ayrılmışlardır. Bugün itibariyle çalışan sayısı 373 kişidir. Tüm personelin geçmiş dönemlere ilişkin ücret, mesai ve prim alacağı bulunmuyor.***
Torunlar GYO, Ali Sami Yen Stadyumunun bulunduğu arsa üzerinde gerçekleştirilen ofis ve rezidans’ların satışına esas olmak üzere talep toplanmasına başladı.***
Emlak Konut, İSTANBUL Projesi kapsamında projede revizyona gidilmiş, konut sayısı değişmeyecek, ticari ünite sayısı 18 olacak şekilde toplam 1206 adet bağımsız bölüme ait Tadilat Yapı Ruhsatları alındı.***
Emlak Konut, Spradon Vadi'deki satışı gerçekleşmemiş 601 adet bağımsız bölüm 125.141.500 TL’ye projenin yüklenicisi olan Kuzu Toplu Konut İnşaat’a sattı. Satış bedeli 40.013.133,74 TL’si 36 ay vade ve eşit taksitler halinde Emlak Konut payı karşılığı ödenecek.
Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde satışı gerçekleşmemiş olan 183 adet Bağımsız Bölüm 65.410.630 TL satış bedeli üzerinden Artaş İnşaat’a satılmıştır. Ödeme planı %33 peşin, kalan tutarın 15 Haziran 2013 de ödenmesi şeklinde olacak.***
Altınyağ, İş Bankasına bulunan 198.000 dolar anapara tutarındaki döviz kredisini, vadesinden önce ödedi.***
Sonera Holding B.V. tarafından yapılan başvuru üzerine Virjin Adaları, Doğu Karayip Temyiz Mahkemesi 5 Mart 2013 tarihli bir tedbir kararı ile (itiraz yolu açık olmak kaydıyla) Çukurova Holding aleyhine getirdiği kısıtlamaları Karayip Mahkemesi kaldırdı.***
İhlas Holding, iştiraki olan İhlas Madencilik’in sahip olduğu Bahçelievler İhlas Plaza’da bulunan 3.84m2 kullanım alanı olan bağımsız bölümü satın almaya karar verdi. Değerleme raporundaki satış bedeli 8.993.000 TL olarak tespit edildi. 993.000 TL peşin geri kalan 8.000.000 TL’lik kısmın ise 10 ayda ödenmesine karar verildi.***
Kristal Kola, İstanbul Bahçelievler’de bulunan 4.665 m2 kullanım alanı işyerinin satılmasına karar verdi.***
Şişe Cam, şirketlerinin yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında, Şirketin portföyünde bulunan 3.849.938 TL, bağlı ortaklarından Camiş Madencilik ve Şişecam Sigorta portföylerinde bulunan sırasıyla toplam 3.850.000 TL nominal değerdeki Paşabahçe hisselerinin tamamının değerleme raporunda yer alan 56.492.689 TL şirket değeri esas alınarak belirlenen10,27 Türk lirası beher hisse fiyatı üzerinden toplam 39.539.500 TL karşılığında Paşabahçe’ye peşin bedelle satılmasına ve satış işlemi sonucunda şirketimizde oluşacak olan iştirak hissesi satış karının Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5/1-e maddesi gereğince değerlendirilmesine karar verdi.***
Kaplamin Ambalaj, Anadolubank’dan kullanacağı kredi için, İzmir 12 Parsel sayılı gayrimenkul ve üzerinde kurulu bina üzerinde, Anadolubank lehine 1. Derecede 7.500.000,00 TL tutarındaki tesis edilmiş ipoteğin, 9.500.000,00 TL artırılarak 17.000.000,00 TL'ye çıkarılmasına karar verdi.***T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
YÖrÜ be lukentcİmmm kiskananlar Çatlasin ::::::::::::::::::::
))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum