hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
o nasıl bir şeyBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
-
yafff twıter vardı bır ara hıssnet yazan ustad vardıya otredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero nasıl bir şey
xtradeks anahtar mail grubundan u 100 ve parıta hakkında ısabetlı yorumlar yapıyor
yalnız maıl grubunda olanlar faydanalıyor twıtter da sonradan yazıyor maıl grubunda ttıgımız dıye
o guruba gıremdım de en azında grubta olan varsa buran bana ulasırsa haftalık yorumu sevınırm
Yorum
-
abi sen neye girdin ondan haber ver :::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefendiler ALTIN satıp DAX ve DOW a girmişler
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
İyi akşamlar,hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryafff twıter vardı bır ara hıssnet yazan ustad vardıya o
xtradeks anahtar mail grubundan u 100 ve parıta hakkında ısabetlı yorumlar yapıyor
yalnız maıl grubunda olanlar faydanalıyor twıtter da sonradan yazıyor maıl grubunda ttıgımız dıye
o guruba gıremdım de en azında grubta olan varsa buran bana ulasırsa haftalık yorumu sevınırm
galiba şu adresi arıyorsunuz: http://xtraderxanahtar.wordpress.com/
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Yorum
-
58 milyon lotluk işlem olmuş bugün. kaç kuruşluk şirketsin ki tcell, thyao gibi, baba holdingler gibi işlem görüyorsun. manipulatif hisse hareketler bunlar, sahipleri sahtekar, üretmeden milletin cebine göz dikip soyan tipler. 2 inşaat yapmış, 2 su ısıtıcısı, 2 kola ( ki kola demeye bin şahit lazım) al sana holding. biz de yedik. (alıntı)
burda mı başka yerde mi bir yerde yazılmıştı çalışanlarının maaşlarını bu şekilde veriyorlarmış
yani müco sabah sekiz akşam beş otuz bilgisayar başında milleti düdüklüyor adam zenginden alıp fakire veriyor robin müco(alıntı)
iflas holding hakkında altına imzamı attığım yorumlar,porsadan hele ki hırkız tabir ettiğimiz gruplardan kaat almak demek sermayeyi kediye yüklemekle eşdeğer,aman diiimmoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum