mustiky Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
dostum yeni ilgileniyorum.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAMA yı kılıfından çıkarırsa 2370 ve üstünü test etmeye yeniden aday ;)
temel değerleri hoşuma gitti.
sağlam duruyor.
gecelerde gelen güney sahillerinde bir tatil köyü alınması meselesi
gercek olursa hisseye bir hareket getirebilir.
birde sanırım bu GALATAPORT ihalesi ile ilgililer.
biraz dursun bakalım.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
hııtıt diyon bshev alıyon nasıl bi çelişki dir hirammmhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoshev deh deh deh olum
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bugün yeşil bar olmazsa yarına kesin yeşil bar olur knaatindeyim... Son dk kaldırırlarsada bakarızhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoshev deh deh deh olum
Yorum
-
ula kılıç kama ile ne işin var seninnnn get çelik çomak oyna sennnnnmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAMA yı kılıfından çıkarırsa 2370 ve üstünü test etmeye yeniden aday ;)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
zaten ilgiliyim ve bakıyorum... en garanti işlem 118 üstü kapanısındadır... ama ondada yetişebilirmiyiz bilemiyorumhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermusty hele bir bak su boshev deh ledim gitmiyor tesekurler
orta vadeciler için bence güzel hisse...
Yorum
-
bu fıkrayı gördükten sonra sonrakavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum sizin şu.
ALCATEL LUCENT TELETAŞALCTL
bir dalış düşünüyorum.
sabah torunları okuluna birakmıştım.
nakıt batıyor.
KARKM* lede vedalaştım.
[/IMG]
resmi yapıştıramıyorum.T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
çelik çomak tek oynanmaz geç karşımada sana öğretim onu heheheGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula kılıç kama ile ne işin var seninnnn get çelik çomak oyna sennnnn
Yorum
-
pembe bar olursa ne oluyo mustik hocammmmmmmm ...mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün yeşil bar olmazsa yarına kesin yeşil bar olur knaatindeyim... Son dk kaldırırlarsada bakarız
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpembe bar olursa ne oluyo mustik hocammmmmmmm ...
ula bar neki bilion mu sen hahahaha
Yorum
-
4 banka 3-5 tane tırı vırı kağıt ile endeks 85500 lre geldiiiiiii diyer kağıtları çıkarsınlar borsadan olsun bitisin......Mevlana der ki;
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula bar neki bilion mu sen hahahaha

bar aha buuu looooooooMevlana der ki;
Yorum
tüttürmeye gelion mu?
Yorum