Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben zamanını bekliyorum bende dalacamkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdala cam şimdi balıklama.
sonra elimizde kalmasın.
5,36 olmuş.
))
hafta sonuna tekrar incelemem gerek...
Ama şimdilik 546 da direnç var....
ilk hedefimdi.... ama 516 ya razı olduk
Günlükte RSI 70 e dayandı üstüne gecerse daha rahat hareket eder...
Yorum
-
looo güko ilk 390 dan alıp 414 e bana sattırdın... borsa düşüyo diye...
sonra gel 420 den alalım dedim sattığın üstünden mal mı alınır diye dert yandın bana...
ben 490 dan tekrar aldım... dünde 516 ya verdim.... sanda söledim izle diye...
ve 5 üstünde sen aldın simdi lucent demeye basladın..... Sanada sattırmamıştım dün
ne o len üstten mal almaya mı basladın he
))
Looo abinin sözünü dinleyince bak nasılda KAR yazıon dimi :
Yorum
-
dostum sağlık olsun.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen zamanını bekliyorum bende dalacam
))
hafta sonuna tekrar incelemem gerek...
Ama şimdilik 546 da direnç var....
ilk hedefimdi.... ama 516 ya razı olduk
Günlükte RSI 70 e dayandı üstüne gecerse daha rahat hareket eder...
dalarken haber ver. ne olur ne olmaz.
bende sizin alageyik 'i takıp ediyorum.
inerse pozisyonumu artırımın.
bacağından yakalamıştım .olmazsa birde kuyruğundan tutarız.
bu ara torunları'da okuluna teslim ettik şimdilik.T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
açken sen sen değilsinnnnn mustikkkkkkkkkkk ::::::::::::mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlooo güko ilk 390 dan alıp 414 e bana sattırdın... borsa düşüyo diye...
sonra gel 420 den alalım dedim sattığın üstünden mal mı alınır diye dert yandın bana...
ben 490 dan tekrar aldım... dünde 516 ya verdim.... sanda söledim izle diye...
ve 5 üstünde sen aldın simdi lucent demeye basladın..... Sanada sattırmamıştım dün
ne o len üstten mal almaya mı basladın he
))
Looo abinin sözünü dinleyince bak nasılda KAR yazıon dimi :
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
Şu an 30 kullanıcı var. (5 üye ve 25 konuk)
25 konuk nasıl gidiyoooooo gelin tanışalım kaynaşalımmmmm...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu forum o kadar kişiyi buluyormuydu??? hiç ben rastlamadım loo... hayırdır iyi bi üstad geldi anlasılan forumada takip ediliyor heheheGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 30 kullanıcı var. (5 üye ve 25 konuk)
25 konuk nasıl gidiyoooooo gelin tanışalım kaynaşalımmmmm...
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhehehe looo pistonları ne zaman kaldıracaz onu de bakem sen ;)
:::::::::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
afiyet olsunMevlana der ki;
Yorum

Yorum