güko videonu sen mi kaldırdın
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZORLU ENERJİ / ZOREN İsrail ile iş ilişkisi var.
Yapılan açıklamada, Zorlu Enerji Grubu’nun, İsrail’de enerji pazarının en önemli oyuncularından biri durumunda olduğu belirtildi.
“Ashkelon bölgesinde, ortaklığımızın bulunduğu 800 MW kapasiteli Dorad Doğal Gaz Çevrim Santrali’ni bu yıl tamamlamak için çalışıyoruz” denilen açıklamada, yine İsrail’de ortak olunan ve toplam kurulu güçleri 175 MW olan Ashdod ve Ramat Negev santrallerinin inşaat çalışmalarına da devam edildiği bilgisini verildi.
http://enerjienstitusu.com/2013/02/1...si/#more-41882ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İsrail’in özrü sonrası 2 milyar dolarlık boru hattı projesinin masaya gelebileceğini belirtirken, işin en az 5 yıla yayılacağını belirtti. Ayrıca Zorlu, projeyle birlikte yıllık 8-10 milyar m3 gazın, Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınmasını beklediklerini ifade etti.
ZOREN hisseleri yüzde 1.37 primle 1.48 TL'den işlem görüyor[QUOTE=kavak63;474516]SEKTÖR VE ŞİRKET HABERLERİkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZORLU ENERJİZOREN
1,49
Son 25 Mar - 10:38
0,03 / 2,05%
Günlük Değişim
Zorlu Enerji, Kütahya Domaniç’te kömür sahasının rödovans karşılığı elektrik üretiminde değerlendirilmesi amacıyla yatırım süresi yaklaşık 6 yıl ve işletme süresi ise 30 yıl olan, en az 300 MWe gücünde santral tesis ederek, yıllık asgari 1.800.000.000 kWh elektrik üretmek ve termik santralin kömür ihtiyacını karşılayacak olan maden sahasının yatırımını yapmak üzere, Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından 26 Mart 2013’de gerçekleştirilen ihale lehine sonuçlandı.***
dostlar ZOREN * bi baksak diyorum.

ZORLU ENERJİ/ZOREN
1,58
Son 28 Mar - 12:29
0,04 / 2,60%T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
yani diosun ki piston asağıya öylemi ;)
Ben pistonları kaldıracam yukarı hacım ;)
1-2 noktası kaldı yağlanmadık sonrasına ateşlenir hehehe
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
buna bakılmaz yaw heç tekniğe uymaz bu hisse.... inceleyecen bilancosuna göre ucuzsa alcan 2-5 yıl bakmıyacan
))
[QUOTE=kavak63;474974]kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEKTÖR VE ŞİRKET HABERLERİ
Zorlu Enerji, Kütahya Domaniç’te kömür sahasının rödovans karşılığı elektrik üretiminde değerlendirilmesi amacıyla yatırım süresi yaklaşık 6 yıl ve işletme süresi ise 30 yıl olan, en az 300 MWe gücünde santral tesis ederek, yıllık asgari 1.800.000.000 kWh elektrik üretmek ve termik santralin kömür ihtiyacını karşılayacak olan maden sahasının yatırımını yapmak üzere, Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından 26 Mart 2013’de gerçekleştirilen ihale lehine sonuçlandı.***
dostlar ZOREN * bi baksak diyorum.
ZORLU ENERJİ/ZOREN
1,58
Son 28 Mar - 12:29
0,04 / 2,60%
Yorum
-
Hatırladın mı loo ;) her gün sana messengerdan da hatırlatıodum... dünde sölemiştim dimimustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOZDE; yeter dedi artık 395 gecilirken haber edin ;)
Hacım (güko) not al bunu... :
)
397-399 dirençlerinide geçtimi soluğu GAP kapatmada alır ;) ve üstünü hedefler... fakat saatlikte bir tobo beklentim oluştu... izle yinede 385 e kadar sarkmasını değerlendirmek gerekir şayet ona giderse...
Yorum
-
hangi videom kalkmış abiiiiiiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko videonu sen mi kaldırdınMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHatırladın mı loo ;) her gün sana messengerdan da hatırlatıodum... dünde sölemiştim dimi
397-399 dirençlerinide geçtimi soluğu GAP kapatmada alır ;) ve üstünü hedefler... fakat saatlikte bir tobo beklentim oluştu... izle yinede 385 e kadar sarkmasını değerlendirmek gerekir şayet ona giderse...
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
Lukentttt yÜrÜ be koÇÇcum ksikananlar Çatlasinnnnnnn ...
Selam olsun mustİye :::::::::::::
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
alctl kademe verebilecek varmı...Mevlana der ki;
Yorum
-
maalesef bende yok.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralctl kademe verebilecek varmı...
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
ula tesk edeceğine nispet mi yapıyorsun????GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLukentttt yÜrÜ be koÇÇcum ksikananlar Çatlasinnnnnnn ...
Selam olsun mustİye :::::::::::::
)))))
yazdım bir köşeye hacı bunu
Yorum
Yorum