velhasıl kelam altın vuruş başlamıştır.....önüme kim gecerse ezerimdir....algının bittigi ,aklın tutuldugu cılgınlık zamanıdır....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pardon yeni geldimthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın sana da kolay gelsin. Son durum ne?
hacım aslında salı günü eksper üstadın beklediği alın geleceğini ve güzel çıkış olceni sölememe ve ilk durağın 84300 sonas 85800 olceni zaten yazmıştık
garan hedefinin 9.06 olduğunuda zaten söleyip duruyorum
burda ana trendde değişiklik yok long devam ve daha başı en az 4-5 gün daha sürer 90lara
kendi durumumda herne gadar yukaardakini görsemde dün 84600 den 5te 3 şortlar duruyor aha şimdide az daha ilaveynen maliyeti 84800e çekmeyi düşünüyom
az gevşeyip ki oda olusa 84800 e olur ordada kapayıp bile bile kardan zarar etmenin huzursuzluğunu yaşayıp tekrar longa dönmeye bakarım
Yorum
-
kuzuyuda eklersek imzamı basarımcaglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu forum uzun vade yatırım için babo abinin, kısa vadeli yatırımlar için de eksper abinin kıymetini bilmedir. Allah ikinizden de razı olsun.
Yorum
-
Dün şortladığını ve bu senaryonu bildiğim için sordum. İnşallah gevşerde oralara hem zararı çıkarırsın hem longa dönersin.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon yeni geldim
hacım aslında salı günü eksper üstadın beklediği alın geleceğini ve güzel çıkış olceni sölememe ve ilk durağın 84300 sonas 85800 olceni zaten yazmıştık
garan hedefinin 9.06 olduğunuda zaten söleyip duruyorum
burda ana trendde değişiklik yok long devam ve daha başı en az 4-5 gün daha sürer 90lara
kendi durumumda herne gadar yukaardakini görsemde dün 84600 den 5te 3 şortlar duruyor aha şimdide az daha ilaveynen maliyeti 84800e çekmeyi düşünüyom
az gevşeyip ki oda olusa 84800 e olur ordada kapayıp bile bile kardan zarar etmenin huzursuzluğunu yaşayıp tekrar longa dönmeye bakarımI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ne demek abi.. Allah c.c. senden de seni yetiştirenden de razı olsun... Allah c.c. gönlüne göre versin inşallah..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlar icin sadece şunu istedim......ALLAH RAZI OLSUN DEYİN YETER....
Yorum
-
işi zor...daha önce uyardım budefa zor diye....ve imkb soktumu cıkarmaz....huyu pistir...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün şortladığını ve bu senaryonu bildiğim için sordum. İnşallah gevşerde oralara hem zararı çıkarırsın hem longa dönersin.
Yorum
-
-
Allah düşürmesin....kurtuldum cok şükür...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim hizlanmaya basladin... cinden dondun herhalde ?
Yorum
-
TESLİM OLMAYANIN HİSSESİ ZERRE KIPIRDAMAZ....teslim olmayanlar var....sahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExper üstadım, sanayi hisselerinde olanlara da yansir mi bu gidisat, 3 tane banka hissesiyle endex rekorlara kosuyor amma velakin bizim sanayi hisseleri hep ayni yerlerde, bizim de yuzumuz guler miki?
Yorum
Yorum